reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

mama2006 ten pas tez mi sie podoba, są super, i mozna znaleźc inne wzory, ale ten mi sie najbardziej podoba, sama sobie taki sprawie bo brzuch juz duzy

susi, ale tani ten kombinezon, a sama taki chcialabym, jest sliczny, piekny

reklama
Suzi- mam po Danielku prawie identyczny kombinezon, super jest! Tylko mój jest w środku cały misiowy.
krisowa- ale fajny ten pas :D

ja w sumie w poprzednio żadnego pasa nie miałam, ale może tym razem sobie sprawię z jakimś fajnym nadrukiem.

no fajny byłby jakby w środku cały był z misia, ale za te piniądze to sobie może być taki hihi, w ogóle nie wygląda jakby był noszony:) ważne, że ma rękawiczki w zestawie, bo często na allegro są bez rękawiczek, albo bez stópek:/

pas fajny fajny, może i ja sobie kupię, ale na razie z wydatkami muszę przystopować,bo musimy meble zmienić:/

reklama
Do góry