reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
cyska a powiedz jaki masz wzrost ??? i twój wysoki facet
bo mi sie wydaje ze te 52 to tak maluśkie ze chyba bardziej dla wczesniaków jest
bo mi sie wydaje ze te 52 to tak maluśkie ze chyba bardziej dla wczesniaków jest
krisowa
Fanka BB :)
tokrisowa sorki ale nie za bardzo wiem jak to zrobić podpowiesz biednej kobiecie??
wklej w sygnaturę a znajdziesz ją w ustawieniach (prawy górny róg)a sygnatura będzie po otwarciu ustawień z lewej na pasku
ja kupię na r. 56 ze 4 komplety (wg podpowiedzi moich kolezanek mamusiek) a resztę wiekszą, można skarpetki założyc na za długie śpioszki i bedzie ok
mama2006
Ja mam ubranka od rozmiaru 56-62, czasem coś jest na 50.. ale to ze 3 sztuki. Mój Kubuś urodził się w 35tyg. więc miał 49cm. Mąż ma 168 cm, a ja 172cm. Więc może być też małe - choć czas pokaże
krisowa
cyśka super, teraz nie bedzie mi się kopiować
ja też nie będę kupowaćmaleństw chyba ze pojawią się komplikację to maz szybko kupi maleńkie ciuszki
ja też nie będę kupowaćmaleństw chyba ze pojawią się komplikację to maz szybko kupi maleńkie ciuszki
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ja myslę ze ten 56 to tak standard na 3,5 kg dzieciątko
ale np moze sie trafić jak mojej koleżance ze jej synek miał ponad 4 kg to on juz w 62 wchodził
wiec cięzko przewidzieć
ale np moze sie trafić jak mojej koleżance ze jej synek miał ponad 4 kg to on juz w 62 wchodził
wiec cięzko przewidzieć
reklama
krisowa
no tego nie przwidzimy, mówią ze po witaminach rosną większe dzieci, ale czy to prawda, nie wiem, ja je biore wiec sie okazę
Podziel się: