reklama
krisowa
Fanka BB :)
Ale to teraz tak myślę a jak wyjdzie w praniu to się jeszcze zobaczy.heheKrisowa ja też się zastanawiałam nad baldachimem ale stwierdziłam że to tylko zbędny wydatek i nie mam sensu taki zakup.
podejrzewam ze taki baldachim to do pierwszego prania będzie ładny, a potem zrobi sie wyprany. pościel, to normalne ze sie pierze i moze tracić kolor, a baldachim nie będzie wyglądał estetycznie. a znów nie moze wisieć zakurzony nad maleństwem
cyśka i jedna prośba, spusć sobie suwak do sygnatury, bo on dodaje ci sie w kazdym poscie, i potem mi wylazi w cytowaniu ciebie
Ostatnia edycja:
daissy_
krisowa- ja baldachimu nie kupowałam bo po pierwsze niepotrzebny zbieracz kurzu a po drugie pewnie jakbym dziecko w nocy z łożeczka wyciągała to bym go w to zaplątała Co do pościeli to my jeszcze nawet dla Danielka nie mamy. Jakoś boję się tych poduszek i kołder, ok. 1,5roczku planujemy mu kupić dopiero. Cały czas śpi w śpiworku, i mam pewność że się nie rozkopie.
Zdecydowaliśmy że kupujemy to łóżeczko dostawne. Mimo iż mamy koszyk, kołyskę i normalne łóżeczko to jak sobie pomyślę jaka to ulga że nie trzeba się z łóżka w nocy podnosić tylko ciach dziecko do cyca to nie szkoda mi żadnych pieniędzy :-)
Zdecydowaliśmy że kupujemy to łóżeczko dostawne. Mimo iż mamy koszyk, kołyskę i normalne łóżeczko to jak sobie pomyślę jaka to ulga że nie trzeba się z łóżka w nocy podnosić tylko ciach dziecko do cyca to nie szkoda mi żadnych pieniędzy :-)
krisowa
to dostawne łóżeczko jest wygodne do karmienia, to fakt, ale skoro moje dziecko będzie potrzebowało duze łóżeczko, to jednak kwestia finansów wzięła góre.
a ten baldachim przemyśłę, moze zamiast tego kupię dodatkową poszwę na kołdrę i podusię... choć podusi dziecko do łóżeczka nie dam
a ten baldachim przemyśłę, moze zamiast tego kupię dodatkową poszwę na kołdrę i podusię... choć podusi dziecko do łóżeczka nie dam
Angelika89
dziewczyny używacie może jakiś dobrych podgrzewaczy lub macie na oku takie? szukam już od jakiegoś czasu, ale mam wymagania co do tego podgrzewacza i ciężko mi coś znaleźć. Chciałabym żeby miał przełącznik do ładowarki samochodowej, miał możliwość ustawienia konkretnej temperatury i ją utrzymywał, żeby mieściły się w nim większe butelki i słoiczki (najlepiej koszyczek na słoiczki) i żeby miał możliwość podgrzewania do 100C, bo wtedy można wyparzać (chociaż to już niekoniecznie). Znalazłam na allegro coś takiego TERMOMETR AQUA+PODGRZEWACZ LCD SISI GRATIS WYSYLKA (1797577146) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie znam tej marki i nie wiem czy faktycznie jest dobry. Jakbyście mogły coś polecić, to byłabym wdzięczna.
a tak z innej beczki to moja mama ostatnio kupiła dla wnusia matę tiny love Kick & Discover tak jak ta MATA Kick & Discover Tiny Love GRATISY Kurier0 (1813587717) - Aukcje internetowe Allegro do maty gratis było takie coś Aspirator elektron. noska CLEANOZ LODZ PASSIFLORA (1828049679) - Aukcje internetowe Allegro z wkładami, więc się opłacił zakup
a tak z innej beczki to moja mama ostatnio kupiła dla wnusia matę tiny love Kick & Discover tak jak ta MATA Kick & Discover Tiny Love GRATISY Kurier0 (1813587717) - Aukcje internetowe Allegro do maty gratis było takie coś Aspirator elektron. noska CLEANOZ LODZ PASSIFLORA (1828049679) - Aukcje internetowe Allegro z wkładami, więc się opłacił zakup
Angelika - ja nie pomogę, bo podgrzewacza używałam tylko hotelowego na wyjeździe. Tak to w zupełności mikrofala wystarczyła, a na wyjścia termos z gorącą wodą
Krisowa - ja też uważam, że badachim to tylko kurzołapek
Krisowa - ja też uważam, że badachim to tylko kurzołapek
ani83
Miałam baldachim do mojego Gosiaka i mi się sprawdził. Nie miałam problemów z plątaniem się w niego, kurz jakoś się nie zbierał a kolory po praniu nie wyblakły. Teraz na pewno też kupię albo moskitierę, jeszcze się zastanawiam.
Angelika89 szybciej zagrzejesz cokolwiek na kuchence gazowej niż w podgrzewaczu. Tego produktu nie ma na mojej liście rzeczy potrzebnych dla maluszka. I dziewczyny, błagam miejcie litość dla tych maluszków i nie używajcie mikrofalówki do podgrzewania wody/mleka/jedzenia. Już lepiej minutkę dłużej podgrzewać wodę tradycyjnie niż w tym ustrojstwie. Mikrofalówki nie mam i mieć nie zamierzam, to nie jest urządzenie godne mojego zaufania.
Angelika89 szybciej zagrzejesz cokolwiek na kuchence gazowej niż w podgrzewaczu. Tego produktu nie ma na mojej liście rzeczy potrzebnych dla maluszka. I dziewczyny, błagam miejcie litość dla tych maluszków i nie używajcie mikrofalówki do podgrzewania wody/mleka/jedzenia. Już lepiej minutkę dłużej podgrzewać wodę tradycyjnie niż w tym ustrojstwie. Mikrofalówki nie mam i mieć nie zamierzam, to nie jest urządzenie godne mojego zaufania.
magdabb
dziewczyny pierwsze ciuszki na ile kupujecie?? 54? slyszalam ze nie ma sensu kupowanie tych najmniejszych rozmiarow i tak sie zastanawiam jaki bedzie odpowiedni....
reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
56/ 62 w zalezności czy ty i tata jesteście wysocy
ja jestem niziutka mąz ma 178 więc z wyższych jest ale na poczatek zbieram te 56
ja jestem niziutka mąz ma 178 więc z wyższych jest ale na poczatek zbieram te 56
Podziel się: