reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

ja tez mam prysznic i chcialam kupic wanienke na stojaku, ale z kolei stojaki zrobione sa z cienkich rurek i jakos malo stabilne mi sie wydają.pomysl z przewijakiem jest najlepszy i z niego skorzystam :) mi tez do gustu przypadly te z ikei, zwlaszcza ze sa niedrogie i do kompletu jest od razu lóżeczko.

oprocz zwyklego lozeczka spodobal mi sie pomysl z takim dostawianym
znalazlam cos taiego:
Klupś Łóżeczko dostawne PICCOLO sosna 90x40 - Łóżeczka dostawne - Łóżeczka dziecięce - Akcesoria niemowlęce artykuły dla dzieci i niemowląt,odzież dla niemowląt – bebesklep.pl - internetowy sklep dla niemowląt

materacyk kosztuje niewiele, za to zrezygnuje z baldachimu i tego obicia dookoła, wydaja mi sie zbedne...

reklama
ja właśnie szukam samego pzrewijaka na turystyczne łóżeczko bo takowe zostało po synku
a co do wanienek to mam taka "balijkę" dzieci mają ja wstawioną w brodzik bo nei lubimy prszynica plan wstawić narożną wanne bo kocham się wygrzac i zrelaksować i pamiętam z córcią często się razem kąpałyśmy mąz mi ją przynosił kładł na piersi i przytulała sie i lubiła kapiel
te wanienki ze stelarzem sa fajne prawdzają sie jak mas ie duzo miejsca a neiktóre sa z półeczkami i służą jako przewijak wanienka i miejsce na kosmetyki dla dziecka
Komoda kąpielowa wanienka przewijakMamas&Papas (1822705008) - Aukcje internetowe Allegro
mniej więcej cos podobnego miałam przy 2 dziecku coś takeigo na kółkach ale pozyczonego i musze sie dowiedzieć czy mozee jeszcze istnieje heheheh bo było wszystko w jednym i mało miejsca zajmowało a ze na kółkach to można było z wodą pojechac do łazienki bo pzrecież będziemy wymęczone

My mamy juz wstepnie wybrane jak ma wygladac pokoj dziecka. Jeszcze nic nie kupilismy bo po 1. za wczesnie a po 2. gdyby chlopiec jednak okazal sie dziewczynka moge kupic nieco inny kolor poscieli.

To sa mebelki: east-coast-rio-Retro-roomset-cotbed-1.jpg

Lozeczko mozna przerobic na lozko dla juniora: 427232507.jpg

A szuflady mozna ustawiac na 2 sposoby: east_coast_rio_chest_of_drawers_s_5174_mid.jpglub east-coast-retro-dresser-2-in-1b.jpg

Do tego chce kupic ten zestaw: serce_zielone_moskitiera_otwarta.jpg (kolor na pewno ten jezeli bedzie chlopiec, gdyby jednak byla dziewczynka to albo ten, albo zolty)

Sciany chcemy pomalowac na jakas ciepla, jasna zielen i przykleic te naklejki: wallsytales-room-01-1024x729.jpg

Moze kogos to zainspiruje ;-)

Super pokój się szykuję ;) ja mam za małe mieszkanko aby tak ładnie zrobić. Ale mamy białe ściany więc może - jakieś obrazki przyczepimy ;) Kuba przy łóżku ma plakaty z Zygzakiem :D

Akurat pokoik dla dziecka tez bedzie malutki.. Przerobimy nasze dotychczasowe "biuro", bo juz nie bedzie az tak mocno potrzebne gdyz za miesiac koncze studia! :-D Mamy wybor - albo przerabiamy biuro, albo goscinna sypialnie, ktora jest wieksza i bardziej ustawna. Wybor padl na biuro, bo jednak chcemy miec goscinna sypialnie jak ktos do nas przyjezdza.

my mamy domek, wiec problemu z pokoikiem nie ma, ale jak synek sie urodzi przenosimy sie do sypialni goscinnej, bo to najcieplejszy pokoj w domu na dole, dopiero na wiosne umebluje pokoj dziecka, miał to być najmniejszy pokoj na poddaszu, ale szkoda na rok czy dwa go meblowac a potem kupowac nowe meble do sypialni wiekszej z garderoba, wiec od razu bedzie w wiekszej sypialni (mamy dwie puste sypialnie na poddaszu)
będzie pomalawana na żółto i poprzyklejamy naklejki, ale takie uniseks, mimo ze wiem ze bedzie synek
ja meble kupuje mlodziezowe tylko łózeczko dodatkowo, dlatego to lozeczko turystyczne przyda mi sie na dół

Cira ma na razie pokoik z niebem laka i motylkami, nie wiem czy da sie tam wcisnac chlopca... niezla zgwoazdke mam, al ena razie i tak maluch bedzie z nami w pokoju spal bo nie zostawi go sam na sam na sam z trzylatką

reklama
krisowa - śliczne to łóżeczko!!!! oglądałam podobne w smyku i nawet podobnej cenie niecałe 500zł ale nie pamiętam czy w tej cenie był baldachim :)

Do góry