reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Paluszek, super ciuszki! nam niby ostatnio lekarz powiedzial, ze bedzie dziewczynka, ale wczesniej 3 tyg temu mowil ze chlopiec, wiec bede kupowac ciuszki unisex.
ja dzisiaj zaczelam zakupy dla malenstwa - zaczelam od promocji na pieluchy tetrowe 20 szt za 44 zł
ja dzisiaj zaczelam zakupy dla malenstwa - zaczelam od promocji na pieluchy tetrowe 20 szt za 44 zł
mama2006
Fanka BB :)
Jeszcze nie wiem ale mam przeczucia, że jednak córa
Paluszek_
To juz był skończony 18 tydzień jak byłam u gina, on raczej z tych co nie rzucają słów na wiatr...miedzy innymi dlatego nie chciał mi nic powiedziec jak byłam na przełomie 13/14 tyg - a ponieważ byłam strasznie głodna tej informacji to uwierzyłam mu bez mniejszych problemów:-), oczywiscie powiedział ze potwierdzi na kolejnej wizycie przy połówkowym...ale jak sie go spytałam czy mam sie nie nastawić na razie, to powiedział, ze na bank nic już tam miedzy nogami sie nie pojawi Wiec teraz Munie mnie tu prosze nie straszyć! A jak sie pojawi siusiak, to mu wystawie rachunek za te ciuszki
A jak sie pojawi siusiak, to mu wystawie rachunek za te ciuszki
A ja dziś usg, mam nadzieję, że się dzidziol ujawni i siusiaka jednak nie będzie ;-)
Mitra
Polimama i Tytusa :)
czesc..cos mi barkuje czasu na forumowanie.. jak nie pracuje staram sie posiwcac czas statszej corci , bo niedlugo bedzie sie nim musiala dzielic z dzidzią...ech...
Dzis idziemy Wspolnie na USG zobaczymy czy dziewczyna pozostala dziewczynka.
Dzis idziemy Wspolnie na USG zobaczymy czy dziewczyna pozostala dziewczynka.
krisowa
betibeti, Paluszek nie będę otwierać nowego watku, moze ktos kiedyś uporządkuje co pisze i zbierze ciekawe sugestie w jedno:
- fajna sprawa (jak ktoś ma małe mieszkanie, a dziecko będzie z rodzicami, to zamiast łózeczka, taka przystawka Kołyska, przystawka, łóżeczko FILIP NOWOŚĆ!!!, Kołyska, przystawka, łóżeczko 3w1 FILIP NOWOŚĆ!!!! (1799439026) - Aukcje internetowe Allegro
- drugą ciekawą rzeczą jaką znalazłam jest stojak, na którym montujemy wanienkę, na to przewijak i jest taki cały asystor do kapania i przewijania 2 w 1 tzn komoda kapielowa Komoda z wanienką SUSIE różne kolory od ręki (1776673320) - Aukcje internetowe Allegro
- fajnie jest zając dziecko w ciagu dnia atrakcjami, wiec polecam leżaczek, bujaczek, mate itp...
- a co do ubranek kolezanka powiedziałą ze ze 4 komplety abym kupiła w rozmiarze 56, a tak zaczynała kupować od 62 bo dziecko szybko wyrośnie.
- inna koleżanka podpowiedziała mi z kosmetyków do pielęgnacji pupy przeciw odparzeniom przy przewijaniu SUDOCREM
- dla mnie bardzo interesujące było to, jak dziecko przewiozę ze szpitala do domu, zastanawiałam się nad sensem kupowania kombinezoniku ktory bedzie na niewielki czas i oto jest wybawieniegdzie dziecko co prawda utopi sie w tym ale szybko dorośnie do mniejszego wymiarku, a wiekszy bedzie na kolejną zimę Cieplutki śpiworek do wózka i nosidełka TROJAK 3w1 (1801892785) - Aukcje internetowe Allegro
Witam mamusie
Dzisiaj z nudów poszłam sobie spokojnie spacerkiem do Factory. Znalazłam tam taki super sklep z dziecięcymi ubrankami.Akurat trafilam na mega przeceny...i co z tego jak nie znam płci i musialam się powstrzymać a naprawdę nie było łatwo.Ale w przyszły czwartek idę na usg (20tydz 1dz) i mam nadzieję że zobaczę coś między maleńkimi nóżkami,a wtedy to trzymajcie mnie bo wyniosę cały sklep... ech... hehehee
Dzisiaj z nudów poszłam sobie spokojnie spacerkiem do Factory. Znalazłam tam taki super sklep z dziecięcymi ubrankami.Akurat trafilam na mega przeceny...i co z tego jak nie znam płci i musialam się powstrzymać a naprawdę nie było łatwo.Ale w przyszły czwartek idę na usg (20tydz 1dz) i mam nadzieję że zobaczę coś między maleńkimi nóżkami,a wtedy to trzymajcie mnie bo wyniosę cały sklep... ech... hehehee
reklama
mama2006
cyśka - to już niedługo może poznasz płeć, trzymam kciuki!!
krisowa - zgadzam się z sugestiami w 100%
A ja wczoraj odebrałam od koleżanki kolejne ciuszki Dostałam też rożek (którego miałam nie mieć) oraz matę edukacyjną (bez zabawek - ale sama sobie jakieś doczepie ) miałam kiedyś tam kupować stojak gimnastyczny
A dzisiaj kupiłam słodkiego bodziaka na roz. 56 z napisem ( 50% mamy, 50% taty = perfekt ) hehe super jest
krisowa - zgadzam się z sugestiami w 100%
A ja wczoraj odebrałam od koleżanki kolejne ciuszki Dostałam też rożek (którego miałam nie mieć) oraz matę edukacyjną (bez zabawek - ale sama sobie jakieś doczepie ) miałam kiedyś tam kupować stojak gimnastyczny
A dzisiaj kupiłam słodkiego bodziaka na roz. 56 z napisem ( 50% mamy, 50% taty = perfekt ) hehe super jest
Ostatnia edycja:
Podziel się: