reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

no to trzymam kciuki za Twoja dziewczynke a Ty przeslij mi tez troszke fluidkow co bym tez mogla sukienusie kupowac a nie same spodnie :)

reklama
To i ja poproszę, bo od zawsze chciałam dziewuszkę. Między nami mówiąc, Mojemu tego nie zdradzam, to jeśli to będzie córeczka, to odpuszczę i pewnie od razu zgodzę się na Zośkę :-D

też bym gdzieś tam chciała dziewczynkę (chociaż jakoś od początku czuję że będzie facet). Mój mąż twierdzi że na 100% będzie chłopak bo on wie co płodził:-D

Tak przy okazji. Doszły te staniczki sportowe co kupiłam na allegro.Nie spodziewałam się że za 16 zł mogą być takie rewelacyjne. Polecam

Doszły też te ciuszki co zakupiłam. Śliczne! jejku piękne są takie maleńkie ubranka, od razu sobie wyobrażam jak dzidziuś w nich będzie wyglądał

Ogólnie do sukieneczek mnie mało ciągnie hehe, ale ta była taka cudna - jak się okaże, że będzie jednak synuś, to sukieneczka powędruje do kogoś innego :) No ale intuicja podpowiada mi, że się przyda hehe - czas pokaże jak będzie :D

*Vanilia* - to super, że biustonosze są fajne. Co do ciuszków to są bardzo fajne, takie malutki i słodkie ;) Jeszcze niecałe 5 miesięcy - szybko Nam zleci :-)

U mnie w rodzinie sporo osób twierdzi że nie powinno się za wcześnie nic kupować nienarodzonemu dziecku żeby nie zapeszyć przypadkiem.A jak już cokolwiek kupimy to żeby nie trzymać tego w domu tylko u kogoś w rodzinie.No niestety ale ja musiałam złamać te zasady bo jak zobaczyłam maleńkie małe ubraneczka i w dodatku w rewelacyjnej cenie to nie mogłam się powstrzymać i kupiłam kilka w neutralnym kolorze i oczywiście trzymam je w domu bo niby gdzie jak rodzinka daleko.
Czy Wam też coś takiego mówią???
Dziwne to dla mnie (takie gadanie) gdyż kupowanie maleńkich ubranek nie tylko dla mnie ale dla wszystkich przyszłych mamusiek to przeogromna radocha i dlaczego mamy z niej nie skorzystać:)

reklama
u mnie w rodzinie, chyba tylko babcia ma takie przekonania ;-)
ja kupilam juz sporo ubranek, rzeczy wyprawkowych itp. ale nikt z rodziny zlego slowa nie powiedzial. Po co nastawiac sie na najgorsze. Ja jestem wieczna optymistka i jakos nie umiem tego zrozumiec :-) jak mam ochote cos kupic to poprostu kupuje

Do góry