reklama
*Vanilia*
Moderatorka
też bym gdzieś tam chciała dziewczynkę (chociaż jakoś od początku czuję że będzie facet). Mój mąż twierdzi że na 100% będzie chłopak bo on wie co płodził
Tak przy okazji. Doszły te staniczki sportowe co kupiłam na allegro.Nie spodziewałam się że za 16 zł mogą być takie rewelacyjne. Polecam
Doszły też te ciuszki co zakupiłam. Śliczne! jejku piękne są takie maleńkie ubranka, od razu sobie wyobrażam jak dzidziuś w nich będzie wyglądał
Tak przy okazji. Doszły te staniczki sportowe co kupiłam na allegro.Nie spodziewałam się że za 16 zł mogą być takie rewelacyjne. Polecam
Doszły też te ciuszki co zakupiłam. Śliczne! jejku piękne są takie maleńkie ubranka, od razu sobie wyobrażam jak dzidziuś w nich będzie wyglądał
mama2006
Fanka BB :)
Ogólnie do sukieneczek mnie mało ciągnie hehe, ale ta była taka cudna - jak się okaże, że będzie jednak synuś, to sukieneczka powędruje do kogoś innego No ale intuicja podpowiada mi, że się przyda hehe - czas pokaże jak będzie
*Vanilia* - to super, że biustonosze są fajne. Co do ciuszków to są bardzo fajne, takie malutki i słodkie Jeszcze niecałe 5 miesięcy - szybko Nam zleci :-)
*Vanilia* - to super, że biustonosze są fajne. Co do ciuszków to są bardzo fajne, takie malutki i słodkie Jeszcze niecałe 5 miesięcy - szybko Nam zleci :-)
Weronika Mudant
Fanka BB :)
My tez mamy materac lateksowy i nie mogę powiedzieć o nim nic złego
Materace 60x120 - MATERAC LATEKSOWY HEVEA 60/120 MEDICA - Hevea
Z karuzeli FP jestem natomiast bardzo zadowolona i nawet teraz czasem puszczam młodemu rzutnik na sufit.
FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA N8849 (1787845727) - Aukcje internetowe Allegro
Materace 60x120 - MATERAC LATEKSOWY HEVEA 60/120 MEDICA - Hevea
Z karuzeli FP jestem natomiast bardzo zadowolona i nawet teraz czasem puszczam młodemu rzutnik na sufit.
FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA N8849 (1787845727) - Aukcje internetowe Allegro
Mitra
Polimama i Tytusa :)
ja ciagle kupuje chlopiece rzeczy na allegro gorzej jak sie okaze ze bedzie dziewuszka
lepiej miec dziewuszke w meskich niz chlopczyka w sukieniusiach
lepiej miec dziewuszke w meskich niz chlopczyka w sukieniusiach
ano racja
U mnie w rodzinie sporo osób twierdzi że nie powinno się za wcześnie nic kupować nienarodzonemu dziecku żeby nie zapeszyć przypadkiem.A jak już cokolwiek kupimy to żeby nie trzymać tego w domu tylko u kogoś w rodzinie.No niestety ale ja musiałam złamać te zasady bo jak zobaczyłam maleńkie małe ubraneczka i w dodatku w rewelacyjnej cenie to nie mogłam się powstrzymać i kupiłam kilka w neutralnym kolorze i oczywiście trzymam je w domu bo niby gdzie jak rodzinka daleko.
Czy Wam też coś takiego mówią???
Dziwne to dla mnie (takie gadanie) gdyż kupowanie maleńkich ubranek nie tylko dla mnie ale dla wszystkich przyszłych mamusiek to przeogromna radocha i dlaczego mamy z niej nie skorzystać
Czy Wam też coś takiego mówią???
Dziwne to dla mnie (takie gadanie) gdyż kupowanie maleńkich ubranek nie tylko dla mnie ale dla wszystkich przyszłych mamusiek to przeogromna radocha i dlaczego mamy z niej nie skorzystać
reklama
u mnie w rodzinie, chyba tylko babcia ma takie przekonania ;-)
ja kupilam juz sporo ubranek, rzeczy wyprawkowych itp. ale nikt z rodziny zlego slowa nie powiedzial. Po co nastawiac sie na najgorsze. Ja jestem wieczna optymistka i jakos nie umiem tego zrozumiec :-) jak mam ochote cos kupic to poprostu kupuje
ja kupilam juz sporo ubranek, rzeczy wyprawkowych itp. ale nikt z rodziny zlego slowa nie powiedzial. Po co nastawiac sie na najgorsze. Ja jestem wieczna optymistka i jakos nie umiem tego zrozumiec :-) jak mam ochote cos kupic to poprostu kupuje
Podziel się: