reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
V_jolka80 - wózeczek wydaje się fajny, ale nie musi to oznaczać, że będzie dobry w użytkowaniu. Może masz możliwość podjechać do jakiegoś sklepu, który ma podobne modele, żeby wypróbować, czy Ci pasuje. A jeśli nie, to zawsze pozostają fora i opinie osób, które miały już okazje z niego korzystać.
mama2006 - jeśli tylko nosidełko nie ma żadnych uszkodzeń (co jesteś w stanie sama ocenić), to myślę, że warto. Ma ładny kolor i jeszcze ładniejszą cenę :-)

V_jolka80 zwróc uwage na wagę tego wózka, poza tym na wieś, ja też mieszkam praktycznie w lesie szukam wózka z dużymi kółkami i amortyzacją:-)

No i nosidło zakupione ;) Jeszcze się targowałam i stanęło na 35zł :D w rzeczywistości jest jeszcze ładniejsze niż na fotkach :D nie ma to jak udane zakupy ;)

Mojemu Kubie się tak spodobał, że cały czas testował je hehe

Widzę, że wzięłyście się ostro za zakupy. Ja na razie nic nie wydałam. Praktycznie wszystko mam po synku- 2 wózki, nosidło, ciuchy (jeszcze mi teraz siostrzenica przywiozła cały wór- muszę się przez to przekopać), itp. Jedyne co to muszę dokupić matę edukacyjną i stojaczek gimnastyczny bo poprzednio już za bardzo wyeksploatowane przez mojego brzdąca i jeszcze 2 dzieci siostrzenicy. No ale to może poczekać.

Vanilia, śliczna ta ośmiorniczka :-) Ja też pomału zaczynam polowanie na karuzelkę do łózeczka. No i czekam na poznanie płci mojego Maluszka, żeby wreszcie móc kupić już coś konkretnego.

ja tez poluje na karuzelke do lozeczka :) mate mam juz wybrana Tiny Love MATA Tiny Love KICK & DISCOVER PROMOCJA HIT (1775413993) - Aukcje internetowe Allegro chyba taka, ale nie jestem pewna :) i dzis kupilam w PEPCO kocyk cienki, bardzo mieciutki mikrofaza za 19,99 sa rozne kolory. We wrzesniu bede tez zamawiala laktator na allegro medela mini electric i tak po trochu wyprawka sie zbiera :) w zasadzie juz prawie wszystko mam hihih

reklama
*Vanilia* ja mam to samo od zawsze noszę tylko bezszwowe, tylko na grubszych ramiączkach... bo mi wtedy zawsze lepiej trzyma :)
CIĄŻOWY BEZSZWOWY BIUSTONOSZ ROZM.UNIWERSALNY (1789138652) - Aukcje internetowe Allegro
napisz jak przyjdą te co zamówiłaś jakie są to może też się skuszę na podobny, już je od jakiegoś czasu oglądam :)

mama2006 a ten co kupiłaś CIĄŻOWY BEZSZWOWY BIUSTONOSZ ROZM. B/C/D MIX-KOLOR (1733000489) - Aukcje internetowe Allegro sprawdził się? bo ja go oglądałam i właśnie się zastanawiałam czy będzie dobrze trzymał....

szczerze Wam powiem że ja właśnie największy teraz problem to mam z biustonoszami :/

Jeszcze ostatnio nie zdążyłam Wam się pochwalić że wylicytowałam Coccodrillo kombinezon - śpiworek za 58 zł :)
Coccodrillo śliczny kombinezon (1760299378) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz szukam dla siebie jakiś fajnych spodni - jeansy ciążowe...

Do góry