reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Tez mam ten laktator :-)
co do butelek to mam dwie male ( w zestawie kupilam ) i jedna 250 ml, aaaa i przy laktatorze jest jedna mala. Wszystkie z TT

reklama
Mama ale fajoski ten kombinezonik, Ty to zawsze coś utrafisz :D ja mam właśnie kombinezon na 56 kupiony, też na aukcji, a dostałam po kimś także na 62, taki z misia, ale w kształcie zielonego ufoludka, więc nie wyględny jak dla mnie, ale ważne, że w razie co to mam i mały i większy:)

Myszka na początku forum naszego ktoś podawał linka i ja sumiennie sprawdzam promocje :D fajna ta stronka jest, bardzo pomocna:)

pozyczylam sobie od 40-stek ;-) jak sie przyda to super :-) w sumie papmki beda Wam szly jak woda, wiec kazda okazja jest dobra, a wydatki beda rosly wraz z dziecmi :-)

ja teraz jak zaciaze az do samego konca nic nie kupie ;-) przesad, ale jednak sie wstrzymam

Moja siostra ma kilka ciuszkow z pepco, ale nie wiem czy bodziaki tez.Spytam sie jutro jak cos to napisze,chyba ze ktoras dziewczyna mnie uprzedzi.
Moj m ma taka bluzke z dlugim rekawem za ktora dalam az 15 zl i po dwoch praniach bez zadnych zmian.

reklama
Do góry