reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutówki na zakupach

Tez mam ten laktator :-)
co do butelek to mam dwie male ( w zestawie kupilam ) i jedna 250 ml, aaaa i przy laktatorze jest jedna mala. Wszystkie z TT

reklama
Mama ale fajoski ten kombinezonik, Ty to zawsze coś utrafisz :D ja mam właśnie kombinezon na 56 kupiony, też na aukcji, a dostałam po kimś także na 62, taki z misia, ale w kształcie zielonego ufoludka, więc nie wyględny jak dla mnie, ale ważne, że w razie co to mam i mały i większy:)

Myszka na początku forum naszego ktoś podawał linka i ja sumiennie sprawdzam promocje :D fajna ta stronka jest, bardzo pomocna:)

pozyczylam sobie od 40-stek ;-) jak sie przyda to super :-) w sumie papmki beda Wam szly jak woda, wiec kazda okazja jest dobra, a wydatki beda rosly wraz z dziecmi :-)

ja teraz jak zaciaze az do samego konca nic nie kupie ;-) przesad, ale jednak sie wstrzymam

Moja siostra ma kilka ciuszkow z pepco, ale nie wiem czy bodziaki tez.Spytam sie jutro jak cos to napisze,chyba ze ktoras dziewczyna mnie uprzedzi.
Moj m ma taka bluzke z dlugim rekawem za ktora dalam az 15 zl i po dwoch praniach bez zadnych zmian.

reklama
Do góry