reklama
a ja mam jeszcze z mam malutka rozowa ;-)
Ja kupilam do herbatki i do pokarmu odciagnietego zeby moj mezus tez mogl pokarmic dzidzie mleczkiem ;-);-)
Ja kupilam do herbatki i do pokarmu odciagnietego zeby moj mezus tez mogl pokarmic dzidzie mleczkiem ;-);-)
mama2006
Fanka BB :)
Ze względu na to, że Filipek jest mały musiałam kupić inny zimowy kombinezon, bo w tym śpiworku się mi topi... kupiłam mu taki mój Kubuś miał taki na rozmiar 62, super jest
KOMBINEZON 56 (2079301608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jeszcze tylko jakąś czapkę poszukam
KOMBINEZON 56 (2079301608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jeszcze tylko jakąś czapkę poszukam
myszka2829
Suzi86
Mama ale fajoski ten kombinezonik, Ty to zawsze coś utrafisz ja mam właśnie kombinezon na 56 kupiony, też na aukcji, a dostałam po kimś także na 62, taki z misia, ale w kształcie zielonego ufoludka, więc nie wyględny jak dla mnie, ale ważne, że w razie co to mam i mały i większy
Myszka na początku forum naszego ktoś podawał linka i ja sumiennie sprawdzam promocje fajna ta stronka jest, bardzo pomocna
Myszka na początku forum naszego ktoś podawał linka i ja sumiennie sprawdzam promocje fajna ta stronka jest, bardzo pomocna
myszka2829
pozyczylam sobie od 40-stek ;-) jak sie przyda to super :-) w sumie papmki beda Wam szly jak woda, wiec kazda okazja jest dobra, a wydatki beda rosly wraz z dziecmi :-)
ja teraz jak zaciaze az do samego konca nic nie kupie ;-) przesad, ale jednak sie wstrzymam
ja teraz jak zaciaze az do samego konca nic nie kupie ;-) przesad, ale jednak sie wstrzymam
ani83
Dziewczyny wiecie może jak jakościowo wypadają ciuszki z pepco? Myślę tu o body, resztę jako tako mam.
Moja siostra ma kilka ciuszkow z pepco, ale nie wiem czy bodziaki tez.Spytam sie jutro jak cos to napisze,chyba ze ktoras dziewczyna mnie uprzedzi.
Moj m ma taka bluzke z dlugim rekawem za ktora dalam az 15 zl i po dwoch praniach bez zadnych zmian.
Moj m ma taka bluzke z dlugim rekawem za ktora dalam az 15 zl i po dwoch praniach bez zadnych zmian.
reklama
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Muszę się pochwalić. Byliśmy dzisiaj w Mothercare, po bodziaki i zobaczyłam przecenioną spacerówkę Maclaren XLR o taką
Maclaren Techno XLR - Maclaren Techno XLR Coffee/Powder Pink /new Maclaren.pl
i zapłaciliśmy 700 zł:-):-):-)
Miałam już taki wózek dla Ani ( uwielbiałam ją) niestety ukradziono mi ją z korytarza
Maclaren Techno XLR - Maclaren Techno XLR Coffee/Powder Pink /new Maclaren.pl
i zapłaciliśmy 700 zł:-):-):-)
Miałam już taki wózek dla Ani ( uwielbiałam ją) niestety ukradziono mi ją z korytarza
Podziel się: