reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
dzieki dziewczyny za odp. Ja jednak postanowilam nie kupowac narazie tego zestawu.Mam jedna buteke 125ml w domu.Jak z piersia nie wyjdzie to m zamowi i nastepnego dnia bedzie caly zestaw.Kupie jedynie smoczka uspokajacza.:tak:

Olcia pomyśl sobie, że niedługo nasze dzieciaki będą nam tak rozweselały życie!
Już nie mogę się doczekać tych pierwszych śmiechów:)

dziewczyny, ja wam radze , napawajcie się cisza i ostatnimi chwilami spokoju :) Moja starsza dzis wpadła na pomysł pomalowania fug w łazience niezmawalnym flamastrem na czarno ( no cóż chwila nieuwagi )... wiec rożnego rodzaju rozrywki was czekają :) Zaprawdę te ostanie chwile spokoju są cenne..bardzo ;)

dzieki dziewczyny za odp. Ja jednak postanowilam nie kupowac narazie tego zestawu.Mam jedna buteke 125ml w domu.Jak z piersia nie wyjdzie to m zamowi i nastepnego dnia bedzie caly zestaw.Kupie jedynie smoczka uspokajacza.:tak:

ja też nie kupowałam na razie zadnych butelek poza jedną 125 ml na wszelki, wszelki wypadek....jak bedzie potrzeba to kupię później, do wody czy coś, chyba że trzeba będzie karmić inaczej niż piersią..oby nie, z Nadią karmiłyśmy się wiec nie było potrzeby

dziewczyny, ja wam radze , napawajcie się cisza i ostatnimi chwilami spokoju :) Moja starsza dzis wpadła na pomysł pomalowania fug w łazience niezmawalnym flamastrem na czarno ( no cóż chwila nieuwagi )... wiec rożnego rodzaju rozrywki was czekają :) Zaprawdę te ostanie chwile spokoju są cenne..bardzo ;)

Mitra wiem coś na ten temat, bo mam baardzo pomysłową trzylatkę w domu, ale ta ciąża już mi tak ciąży i do tego strach przed porodem, że chciałabym mieć to za sobą!

Mitra wiem coś na ten temat, bo mam baardzo pomysłową trzylatkę w domu, ale ta ciąża już mi tak ciąży i do tego strach przed porodem, że chciałabym mieć to za sobą!

też coś wiem o takich trzylatkach:) i też mam stracha przed porodem więc z jednej strony chcę już tulić małą a z drugiej odwlekam to do 40 tygodnia bo trudno się spieszyć do mało komfortowej sytuacji jaką jest poród. Ja swój pamiętam i tak nadzwyczaj dobrze, ekspresowy i w sumie nie taki okrutnie bolesny chociaz bez zzo, własciwie po porodzie poszłam o swoich siłach do sali, chodziłam od początku, zero problemów ubikacji i takie tam ale wiem, że to nie jest plaża:).

Zostawiam to naturze i nie przepowiadam w duchu żadnych próśb o szybsze bo mam jednak stracha...

reklama
Do góry