reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Uwaga Uwaga :-D przyszły staniki (dla zainteresowanych)
-2 Pak za 25,90 BIUSTONOSZ STANIK do karmienia 80D (2046160377) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Krój? hmmm chyba taki sam :-p przynajmniej tak mi się wydaję.
Rozmiar w końcu wzięłam 80 D a nie E i dobrze zrobiłam, bo jest dość duży więc jeszcze jest miejsce na nawał itp.
Fakt, że czarny ma źle wszyste haftki, w sumie jedną, ale poprawię sobie to :-) za tą cenę nie można wymagać.

Ogólnie jest mięciutki, nie ma żadnych ostrych koronek czy drapiących wykończeń. Założyłam biały i noszę na próbę :-)
Real foto hahaha :-D jakiś mały ten mój biust, ale nic to :-p

IMAG0133.jpgIMAG0135.jpgIMAG0132.jpg

reklama
Niesiaa dlatego wzięłam troszkę tych zwykłych cienkich i kilka podwójnych, które moim zdaniem są na prawdę solidne. Szczerze kupiłam je po to żeby później nie marudzić "przydałaby się" choć nie wiem czy będę z nich korzystać.
Odnośnie rożka to dzięki za info :-) wezmę to pod uwagę i piorąc włoże go w etui na skarpetki, zawsze to pomaga na delikatne materiały :-)
Vanilia nie mam jeszcze cążek, fridy i kosmetyków. Z tym na szczęście można poczekać i kupić w trakcie mojego pobytu w szpitalu :-)

Tylko nie bierzcie cążek czy nożyczek z Canpola! masakra!

Dee, ja też u niego zrobiłam duuuuże zakupy (powinna być jakaś zniżka dla BB Mam), no i wyprałam ten rożek (mam niebieski z żyrafkami), bałam się ze względu na wypełnienie, czy się nie zeszmaci, ale nic mu się nie stało, ani się nie zmechacił ani nie skotłował. Tylko ustawiliśmy na mix syntetyk i wirowanie tylko na 800, w środku jest super milusi w dotyku. Pieluchy te podwójnie tkane też są porządne też już wyprane. Jeszcze muszę raz u niego zamówić kilka rzeczy, bo pominęłam niechcący tetrowe z nadrukiem, jeszcze 2 prześcieradełka dokupimy, taką sztruksową zabawkę, no ale to już nie ma ciśnienia, bo większość jest.

A nam przyszła dzisiaj ta mata ;-) Udało mi się upolować używaną za 20 zł, w stanie idealnym, tylko trzeba wyprać, ale to przy okazji zrobię :tak:. Mój M zachwycony, poskładał sobie ją na podłodze i tak leżał i bawił się piszczałkami które tam są:-D
Słodki widok:-)

c57239e967de75a50b6ce0c909e14060.jpg

reklama
Vanilia - ja tymi cążkami skaleczyłam młodego do krwi :zawstydzona/y: później od razu kupiłam nożyczki. Jestem z nich bardzo zadowolona, firmy Tommee Tippie

Do góry