reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Uwaga Uwaga :-D przyszły staniki (dla zainteresowanych)
-2 Pak za 25,90 BIUSTONOSZ STANIK do karmienia 80D (2046160377) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Krój? hmmm chyba taki sam :-p przynajmniej tak mi się wydaję.
Rozmiar w końcu wzięłam 80 D a nie E i dobrze zrobiłam, bo jest dość duży więc jeszcze jest miejsce na nawał itp.
Fakt, że czarny ma źle wszyste haftki, w sumie jedną, ale poprawię sobie to :-) za tą cenę nie można wymagać.

Ogólnie jest mięciutki, nie ma żadnych ostrych koronek czy drapiących wykończeń. Założyłam biały i noszę na próbę :-)
Real foto hahaha :-D jakiś mały ten mój biust, ale nic to :-p

IMAG0133.jpgIMAG0135.jpgIMAG0132.jpg

reklama
Niesiaa dlatego wzięłam troszkę tych zwykłych cienkich i kilka podwójnych, które moim zdaniem są na prawdę solidne. Szczerze kupiłam je po to żeby później nie marudzić "przydałaby się" choć nie wiem czy będę z nich korzystać.
Odnośnie rożka to dzięki za info :-) wezmę to pod uwagę i piorąc włoże go w etui na skarpetki, zawsze to pomaga na delikatne materiały :-)
Vanilia nie mam jeszcze cążek, fridy i kosmetyków. Z tym na szczęście można poczekać i kupić w trakcie mojego pobytu w szpitalu :-)

Tylko nie bierzcie cążek czy nożyczek z Canpola! masakra!

Dee, ja też u niego zrobiłam duuuuże zakupy (powinna być jakaś zniżka dla BB Mam), no i wyprałam ten rożek (mam niebieski z żyrafkami), bałam się ze względu na wypełnienie, czy się nie zeszmaci, ale nic mu się nie stało, ani się nie zmechacił ani nie skotłował. Tylko ustawiliśmy na mix syntetyk i wirowanie tylko na 800, w środku jest super milusi w dotyku. Pieluchy te podwójnie tkane też są porządne też już wyprane. Jeszcze muszę raz u niego zamówić kilka rzeczy, bo pominęłam niechcący tetrowe z nadrukiem, jeszcze 2 prześcieradełka dokupimy, taką sztruksową zabawkę, no ale to już nie ma ciśnienia, bo większość jest.

A nam przyszła dzisiaj ta mata ;-) Udało mi się upolować używaną za 20 zł, w stanie idealnym, tylko trzeba wyprać, ale to przy okazji zrobię :tak:. Mój M zachwycony, poskładał sobie ją na podłodze i tak leżał i bawił się piszczałkami które tam są:-D
Słodki widok:-)

c57239e967de75a50b6ce0c909e14060.jpg

reklama
Vanilia - ja tymi cążkami skaleczyłam młodego do krwi :zawstydzona/y: później od razu kupiłam nożyczki. Jestem z nich bardzo zadowolona, firmy Tommee Tippie

Do góry