reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Bliźniak -kurcze ja nie mam bladego pojęcia czy starczy,ja nie stosowałam przed porodem tej maści.Zaczełam stosować w szpitalu i miałam tą małą tubke powiem Ci że mi starczyła a nawet do dzisaij jeszcze jej połowa leży w domku.Teraz też zamówiłam w aptece musze jutro ją skoczyć odebrać.

Galwaygirl-kochana to wrzucaj foteczki zdięć chętnie sobie zerkniemy:tak:a dobrz zrozumiałąm wyprzedaże były w Next???uwielbiam ubranka firmy Next szczególnie sukienki dla córci,jednak tu w Pl dostępu nie mam,czasem znajoma w Angli mi coś zakupi albo allegro zostaje.

reklama
MamaNiki jest możliwość zakupów nie tylko przez allegro: www.halens.pl ale wybór jest mniejszy niż w sklepie no i to co jest na tej stronie w sklepie jest teraz za 50% także lepiej niech koleżanka Cię wyręczy w zakupach a Ty tylko sprawdzaj online co Ci się podoba i wyślij koleżankę na wyprzedaże :)
Oto kilka moich wczorajszych zdobyczy

Załączniki

• bluza.jpg
    bluza.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 35
  • body-koszula.jpg
    body-koszula.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 31
  • I make my mummys day.jpg
    I make my mummys day.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 33
  • kurtka.jpg
    kurtka.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 31
  • misiowa bluza.jpg
    misiowa bluza.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
galwaygirl-no tak zapomniałąm o tej stronce,świetne ubranka najbardziej mi się podobają te body koszulowe,mi właśnie znajoma ostatnio kupiła podobne body w Next tyle że na krótki rękaw.Musze no zerknąc na stronke Next może mi coś wpadnei w oko,choć miałam już nic nie kupowac bo ubranek mam sporo a po nowym roku ma nam jeszcze znajomy dostarczyć jakies ubranka,ale w sumie jakby zakupić większe rozmiary to na potem jak znalazł:)

Galwaygirl świetne te ciuszki:)

Dziewczyny czy Wy kupowałyście rożki usztywniane (tzn. z tym wyjmowanym wkładem) czy całkiem bez usztywnienia?

Galway ale sliczne ciuszki.
Ja szczescie w nieszczesciu mam wlasciwie wszystko po kolezanki corce bo ona juz ma 2 lata a jest dokladnie z lutego;-)
Musialam zrobic tylko troche przesiew w tych ciuszkach bo ona doslownie wszystko w rozu ma a ja rozowy owszem lubie ale i troche innych kolorkow tez

reklama
Do góry