U
Użytkownik Usunięty
Gość
blair, ja sie kiedys juz rozpisywalam o mutsy - na watku wozkowym - przede wszystkim jak chcesz kupic baze to sa 3 rodzaje - najbardziej uniwesalna jest family fix - pasuje do isofixa w samochodzie - dwie pozostale sa albo do samochodu bez isofix albo tylko do jednego fotelika
jezeli macie isofixa w samochodzie to od razu decyduj sie na familyfix
a co do wozka - ja go porownywalam z maxicosi - mura4 - i jednak wybralam mure 4 z kilku powodow:
- lepiej mi sie prowadzi - jest lzejsza w prowadzeniu
- sklada sie do mniejszych rozmiarow
- dodatki np folia, moskitiera sa juz w cenie
- kosz na zakupy jest wiekszy
w mutsym podobala mi sie za to bardziej spacerowka - konkretnie budka - jest bardziej zakrywajaca
kola i stelaze mozna sobie wybrac w roznych wariantach - jakosciowo mutsy tak jak maxi cosi przebija inne wozki, ale za ta cene ja uwazam ze maxi cosi jest lepsze
najlepiej jak w sklepie sobie porownasz, dotkniesz, zobaczysz jak wozek jest wykonczony itp
ja za caly zestaw mura 4 i familyfixa zaplacilam w sklepie firmowym w Poznaniu mniej niz na bobowozkach - a ogolnie w necie nie bylo juz taniej - i dostalam jeszcze spiworek gratis
jezeli macie isofixa w samochodzie to od razu decyduj sie na familyfix
a co do wozka - ja go porownywalam z maxicosi - mura4 - i jednak wybralam mure 4 z kilku powodow:
- lepiej mi sie prowadzi - jest lzejsza w prowadzeniu
- sklada sie do mniejszych rozmiarow
- dodatki np folia, moskitiera sa juz w cenie
- kosz na zakupy jest wiekszy
w mutsym podobala mi sie za to bardziej spacerowka - konkretnie budka - jest bardziej zakrywajaca
kola i stelaze mozna sobie wybrac w roznych wariantach - jakosciowo mutsy tak jak maxi cosi przebija inne wozki, ale za ta cene ja uwazam ze maxi cosi jest lepsze
najlepiej jak w sklepie sobie porownasz, dotkniesz, zobaczysz jak wozek jest wykonczony itp
ja za caly zestaw mura 4 i familyfixa zaplacilam w sklepie firmowym w Poznaniu mniej niz na bobowozkach - a ogolnie w necie nie bylo juz taniej - i dostalam jeszcze spiworek gratis