ja mam jak narazie jedno opakowanie pampers 1 i 2 opakowania pampers 2-jek.
Chusteczek nawilżanych z Nivei mam 36 paczek:-)korzystałam z przeceny to się przyda ,chusteczki idą jak woda.
Pieluszki tetrowe u mnie napewno będą stosowane do podcierania buźki małemu czy dla nas na ramie jak się małego nosić będzie no i myśle że będe dawacmałemu na pampersa coby z bioderkami było ok -przy Nicol tak robiłam,czasem nawet jak pampers przeciekł to pieluszka tetrowa to wchłonęła i śpioszki były czyste:-)
Pieluszki tetrowe znajoma zakupiła mi w Niemczech są gatunkowo lepsze niż te nasze,nasze wyprałąm i są sztywne a tamte wyprane i bardzo miękkie fakt że je poprasowałam ale różnica kolosalna w jakości.Mam chyba z 15 sztuk nowych +jakieś 6 co mi po Nicol zostały i chyab z 10 u nas zakupionych też po córci ,będe jeszcze chciała z Niemeic sobie dokupić coby nie prać non stop pieluszek.Lubie mieć wiećej w szafie już wypranych poprasowanych na zapas.Przy dwóch bąblach zapewne ciężko będzie z czasem.
Musze jeszcze gdzieś dokupić staniczki do karmienia,mam spory kłopot bo rozmiar 85H bym potrzebowała a gdzie bym do sklepu niezaszła to nie mają tej numeracji jedynie mniejszą,także mam tylko ten co na allegro zamówiłam może zamówie jeszcze taki sam jak nic nie znajde,jednak znacznie lepiej jest mieć mniejszy biust!!!!bo wybór bielizny w sklepach większy.Teraz mam 85 G dlatego do karmienia biore rozmiar większy bo jeszcze piersi będą wieksze pozatym wkładka laktacyjna musi być.
Nadal nie mam materacyka dla małego i czekam aż kurier nam przywiezie nadstawke na komode taką do przewijania zamawiałm pona miesiac temu i tyle czasu producent mebli leci w kulki,niby w piątek wysłano to kurierem także dziś powinno przyjść no zobaczymy.Dziewczyny czy któraś z Was ma materacyk do łóżeczka z tej pianki termoelastycznej????