reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
ja mam z tym kangurkiem właśnie, ale nie pamiętam skąd zamawiałam, i ta moja to ma taki materiał trochę podobny do flizeliny:/ taki miękki ale znowu nie jest to to samo co czysta bawełna ;)

w sumie to mam 2 takie gorszego gatunku to może kupię sobie droższą z bawełny to i do domu będę mieć, po porodzie ponoć się poci bardzo, to ja bym wolała mieć z bawełny 100% dobrej gatunkowo:)

Suzi ja zamawialam takie koszule KOSZULA NOCNA DO PORODU/KARMIENIA XXL WYPRZEDAŻ (1951159042) - Aukcje internetowe Allegro i jak dla mnie sa dobrego gatunku, jak za taka cene :)
i ja stąd zamówię, bo po 1 cena, a po 2 najdłuższe sa a nie zamierzam świecić udami na oddziale no i do tego mają również biusty ;)

mama2006 pamiętam ze ty kupowałaś staniki 90 D ale nosisz na codzień taki rozmiar czy kupiłaś nieco większy, bo nie wiem czy kupić swój rozmiar czy miseczkę numer większą?

Ostatnia edycja:
krisowa - jak się mierzyłam to wyszło mi, że mam 90 C więc zamówiłam sobie większy. Na starym cyckonoszu sprawdzałam a tam 80D (ale on już rozciągnięty bardzo bo ma 5 lat. Ale mimo wszystko ten biustonosz co kupiłam wygląda na bardzo duże miseczki ale ok ;) spokojnie mi posłuży po porodzie :D jak go przymierzałam to czułam się też tak jakbym nic na sobie nie miała hehe... no i mój też ma grube ramiączka - dobrze podtrzymuje co trzeba :D

ładne te Wasze koszule. Ja jedną mam po Kubie, a drugą dostałam (więc więcej kupować nie będę). Zastanawiam się na szlafroczkiem od któregoś z tych sprzedawców... no ale na razie musi to poczekać (brak funduszy).

Cześć:)
Wiecie ale się dziś udałam.Rano tzn ok 9.30 mąż zawiózł mnie do Maximusa i wrócił do domku.Chciałam kupić jeszcze kilka rzeczy dla małego.I wiecie co nici z zakupów.He he pochodziłam z pół godz i tak mi się spać zachciało że ledwo na nogach stałam.Chodziłam jeszcze z godzinke ale oczy same mi sie zamykał,nic mi się nie podobało i myślałam tylko kiedy się do łóżeczka położe.Nigdy wcześniej tak nie miałam.Kupiłam tylko małemu rękawiczki takie cieplusie za 5zł i zadzwoniłam do męża żeby po mnie przyjechał.Zdziwił się że tak szybko bo zazwyczaj ti i ze 4godz potrafiłam tam łazić.Śmiał się ze mnie że ja to już się raczej na zakupy nie nadaje hehe.No ale nic przed Świętami napewno jeszcze tam pojadę:)

Suzi86 - wiesz ja też mam taką jedną koszule ale ja kupiłam sobie taką fajną bawełnianą.Gatunek naprawdę bardzo dobry.Ale widziałam też w zasadzie takie same a gatunek kiepski dlatego zdecydowałam się na tą lepszą. Zapłaciłam za nią 35zł a te gorsze gatunkowo były po 20-25zł.(Tylko że ja nie kupowałam na allegro i dokładnie mogłam dotknąć i zobaczyć materiał).Ja jestem zadowolona bardzo.A stwierdziłam że 10zł więcej to nie majątek.A coś czuje że te gorsze gatunkowo nie przepuszczają powietrza a przecież po porodzie napewno będziemy się pocić i czuła bym się bardzo niekomfortowo.

Ostatnia edycja:
30 listopada jest jakiś dzień darmowej przesyłki - uczestniczy w nim też sklep z Poznania ze wszystkim, co nam potrzebne w najbliższym czasie, ale mają tez sklep internetowy z atrakcyjnymi cenami - już porównywałam w necie:
http://www.patiimaks.pl/

d
la zainteresowanych zakupami :D

Ja mam taką koszulę do karmienia którą pokazujecie i ogólnie spoko tyle że odpinanie tych guziczków w nocy, jak byłam połprzytomna :confused2: nie mówiąc już o tym że nigdy ich nie zapinałam potem bo nie miałam siły. więc spałam z odpiętą koszulą;-) zdecydowanie wolę taką na zakładki, a najlepiej piżamkę bo koszule średnio lubię.

Munie- dzięki za link, chyba zakupie tam karuzelkę bo się opłaca Karuzela klasyczna Tiny love - Tiny Love - Karuzele i pozytywki • Pati i Maks

Ostatnia edycja:
też mi się podobała ta karuzela, ale nie wiem, czy melodie które ma są przyjemne?

co do piżamek i koszul to też kupiłam sobie taką z zakładką, bo te z guzikami średnio mi się podobają.

daissy, jak byłaś ubrana na cc? wystarczy góra od piżamki, czy dają ciuch szpitalny?

Ja miałam swoje koszule ale ubierałam te szpitalne coby swoich nie zabrudzać, ciężko jest się po CC swobodnie ruszać i zwracać uwagę czy Ci coś na koszulę nie wycieka przypadkiem- ja musiałam zmieniać koszulę co kilka godzin bo zaraz była brudna. A szpitalnych u nas jest do woli więc sobie zmieniałam na czystą.
Kilka dziewczyn polecałą tą karuzelkę, Mitra chyba najbardziej więc się zdecydowałam na kupno.

reklama
Do góry