reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Vanilia a skąd te koszule zamawiałaś?
ja się zdecydowałam na butelki tt, wylicytowałam sobie także używany laktator ręczny z tt, nie wiem czy mi się przyda, a za grosze to sobie może stać w razie czego :)

reklama
Ja zamówiłam butelki tt ale opini nie mogę napisac bo nie znam nikogo kto takie miał. Więc przekonam sie sama.

Kurcze też bym sobie wypróbowała ale pewnie za granice nie wysyłają. Ale zapytam mamę może ona bedzie chciała. A jak będzie coś fajnego to w takie wakacje jak będe to też potestuję.

No i w końcu upragniony wekend :-) Ale się cieszę. A jutro jednak mam wolne. Mam nadzieję że jak wstanę bedę miała dobry humorek to może za okna się wezmę :-)

Mąż odebrał wczoraj stanior z poczty :-D kiedy zapytałam jak wygląda powiedział "jest piekny, ale duuuuuży" hahaha:cool2: i faktycznie jest wielki!! Nigdy nie widziałam takiego stanika, ale to dobrze, guma jest bardzo szeroka, więc odciąży kręgosłup, ramiączka też są bardzo grube, co też jest plusem.
Jedyny mankament to fakt, że przestrzeń między piersiami nie przylega do ciała, ale sądzę, że jest to spowodowane tym, że nie ma twardych fiszbin.
Jednak wygoda po jego założeniu jest niesamowita - czuję się jakbym stanika nie miała :-D

Dee moje odczucia są identyczne co do tego stanika hehe też sprawia wrażenie, że jest ogromny, ale jak go założyłam, to super uczucie, no brak fiszbin, ale do karmienia ponoć takie lepsze:)

Vanilia
mam 1 podobną, z tym, że też za grosze zamówiłam, a materiał jest troszkę nieprzepuszczalny i szukam takiej stricte bawełnianej:) czy ta Twoja jest taka dobra gatunkowo?

Tobie też tak odstaje? :-)
szczerze, nawet z tym odstawaniem czuję się lekko więc to mała wada jak na coś tak taniego i ładnego :-)

O własnie!! Mitra mi przypomniała. W carrefourze (na pewno w tym w Arkadii) do 28.11 jest promocja na kombinezony dla dzieciaczków, przeróżne kolory, fajnie wykonane, na polarze. Cena? 50zł więc jakby coś to warto :-)

reklama
Dee tak samo, no ale nie ma tych fiszbin, to nie ma co zbierać ;p ale powiem Ci, że fajnie się w nim oddycha ;p piersi nie są takie ściśnięte ;) mnie się podoba :D

Do góry