reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

daissy piw była skrzynka (nie wiem ile jest w środku, 20-24?), czekolad np dostałam 8 tabliczek, makarony (dwie paczki) i 2 duże, i 2 małe sosy, gum do żucia było 5-6 opakowań, srebra koloidalnego - 2 czy 4 duże butelki i kilka małych, żubrówka była jedna 0,5 l i dwie takie małe butelki. Budyniów też koleżanka miała kilka paczek.

reklama
dagrab Twój leżaczek jest z Brightstarts :-) Sama się do takiego przymierzam, niestety nie mam pod ręką nikogo od kogo mogłabym odkupić bo wszyscy wokoło pokupowali fiherprice'a (niebieski z narysowanym lwem) i większość z nich nie jest do końca zadowolona, więc szukałam z innej firmy i właśnie Twój najbardziej wpadł mi w oko ;)
Coś czuję że lutówki zrobią inwazję na streetcom-a :-D Fajna sprawa, tak przynajmniej wynika z waszych opisów ;)

dagrab - mimo, że ja im jeszcze tego oświadczenia nie odesłałam, to dzisiaj do mnie paczka dotarła. Dostałam owsiankę w 3 smakach, od Nastvita. Na dniach mam zamiar im wysłać do oświadczenie, więc może jeszcze coś dostanę od nich. Na razie mam testować przez 4 tyg owsiankę ;) fajna sprawa...

geniusia
- to fajne rzeczy przesyłali Ci. No ja dopiero zaczynam - może z czasem też się załapie na takie fajne rzeczy i smakołyki jak Ty miałaś ;)

dziewczyny a powiedzcie mi czy konieczne jest wysłanie tego oświadczenia streetcom?? Bo się zalogowałam i tam piszą że żeby brać udział w testowaniu różnych produktów trzeba im wysłać oświadczenie o przetwarzaniu danych osobowych ale koniecznie poczta. Też tak robiłyście??

cyska- jak chcesz dostawac np alkohol do testowania to trzeba to wyslac
mama2006- ja nie dostaje bo nie mam jeszcze dzieciaczków :)
moja siostra tez testowala żubrówke, wode zywiec zdrój, odswiezacz z brise a reszty nie pamietam.
Krisowa to juz zalezy chyba od Ciebie, jak juz kiedys pisalam ze opinie sa rozne, z aventa podobno szybciej sie odbarwiaja butelki i szybciej zaciera sie miarka( u mojej siostry jest do dzis wyrazna).Ja kupuje aventa dlatego ze mam jedna butelke ktora dostalam gratis.Tak bym pewnie kupila ze wzgledów wizualnych tt, bardziej mi sie podobaja :-D

Dee_ - jak możesz to proszę wyślij mi na prv te maile o tych wózkach:) dzięki kochana:)
A wiesz to w takim razie może to ja będę Tobie zdawać relacja odnośnie tego wózka bo my planujemy zakup jeszcze przed Świętami.Także jak sie na niego zdecydujemy to dowiesz się o tym jako pierwsza:):)

mama2006 - no mi też się bardzo ten niebieski podoba i czerwony też.Ale mojemu m najbardziej czarny,ale boję się że czarny to wypłowieje na słońcu niestety.
ps. zaraz się zaloguje na tą polecaną przez Ciebie stronkę.Uwielbiam zatkie darmowe próbeczki:):)

magdabb - prześliczna ta pościel.Odcienie beżu podobają mi się najbardziej:)

He he już sie zarejestrowałam.Wypełniłam wszystkie ankiety tak jak chceli.Oświadczenie już wydrukowalam i pozostaje tylko wysłać.Ale z tego co widzę to mama2006 nic nie odsyłała a też cosik jej przysłali:)

reklama
vanilia- u tego sprzedawcy co kupilas zestaw aventa ja kupowalam posciel:-)
ja sie wlasnie na allegro rozgladam za kilkoma rzeczami :)

Do góry