reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

daissy piw była skrzynka (nie wiem ile jest w środku, 20-24?), czekolad np dostałam 8 tabliczek, makarony (dwie paczki) i 2 duże, i 2 małe sosy, gum do żucia było 5-6 opakowań, srebra koloidalnego - 2 czy 4 duże butelki i kilka małych, żubrówka była jedna 0,5 l i dwie takie małe butelki. Budyniów też koleżanka miała kilka paczek.

reklama
dagrab Twój leżaczek jest z Brightstarts :-) Sama się do takiego przymierzam, niestety nie mam pod ręką nikogo od kogo mogłabym odkupić bo wszyscy wokoło pokupowali fiherprice'a (niebieski z narysowanym lwem) i większość z nich nie jest do końca zadowolona, więc szukałam z innej firmy i właśnie Twój najbardziej wpadł mi w oko ;)
Coś czuję że lutówki zrobią inwazję na streetcom-a :-D Fajna sprawa, tak przynajmniej wynika z waszych opisów ;)

dagrab - mimo, że ja im jeszcze tego oświadczenia nie odesłałam, to dzisiaj do mnie paczka dotarła. Dostałam owsiankę w 3 smakach, od Nastvita. Na dniach mam zamiar im wysłać do oświadczenie, więc może jeszcze coś dostanę od nich. Na razie mam testować przez 4 tyg owsiankę ;) fajna sprawa...

geniusia
- to fajne rzeczy przesyłali Ci. No ja dopiero zaczynam - może z czasem też się załapie na takie fajne rzeczy i smakołyki jak Ty miałaś ;)

dziewczyny a powiedzcie mi czy konieczne jest wysłanie tego oświadczenia streetcom?? Bo się zalogowałam i tam piszą że żeby brać udział w testowaniu różnych produktów trzeba im wysłać oświadczenie o przetwarzaniu danych osobowych ale koniecznie poczta. Też tak robiłyście??

cyska- jak chcesz dostawac np alkohol do testowania to trzeba to wyslac
mama2006- ja nie dostaje bo nie mam jeszcze dzieciaczków :)
moja siostra tez testowala żubrówke, wode zywiec zdrój, odswiezacz z brise a reszty nie pamietam.
Krisowa to juz zalezy chyba od Ciebie, jak juz kiedys pisalam ze opinie sa rozne, z aventa podobno szybciej sie odbarwiaja butelki i szybciej zaciera sie miarka( u mojej siostry jest do dzis wyrazna).Ja kupuje aventa dlatego ze mam jedna butelke ktora dostalam gratis.Tak bym pewnie kupila ze wzgledów wizualnych tt, bardziej mi sie podobaja :-D

Dee_ - jak możesz to proszę wyślij mi na prv te maile o tych wózkach:) dzięki kochana:)
A wiesz to w takim razie może to ja będę Tobie zdawać relacja odnośnie tego wózka bo my planujemy zakup jeszcze przed Świętami.Także jak sie na niego zdecydujemy to dowiesz się o tym jako pierwsza:):)

mama2006 - no mi też się bardzo ten niebieski podoba i czerwony też.Ale mojemu m najbardziej czarny,ale boję się że czarny to wypłowieje na słońcu niestety.
ps. zaraz się zaloguje na tą polecaną przez Ciebie stronkę.Uwielbiam zatkie darmowe próbeczki:):)

magdabb - prześliczna ta pościel.Odcienie beżu podobają mi się najbardziej:)

He he już sie zarejestrowałam.Wypełniłam wszystkie ankiety tak jak chceli.Oświadczenie już wydrukowalam i pozostaje tylko wysłać.Ale z tego co widzę to mama2006 nic nie odsyłała a też cosik jej przysłali:)

reklama
vanilia- u tego sprzedawcy co kupilas zestaw aventa ja kupowalam posciel:-)
ja sie wlasnie na allegro rozgladam za kilkoma rzeczami :)

Do góry