reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Mira - dziekuje
Ja mam próbke sudocremu, jak bedzie pasował małej to kupie większy.
Kupiłam smoczek z aventu 0-6 miesiaca, 2 szt.

Dzisiaj przyszły mi próbki z jonhson baby i jestem zadowolona. O to one: aIMG_5046.jpg

Zawsze to coś. Wypróbuje czy małej beda pasowac.

Sa przeceny w tesco. Kupiłam małej jeansy za 18,50 przecenione z 37. Rozmiar 3-6 miesiąca:)
No i w smyku sa przeceny za brązowe sztruksy na 74 dałam 25 zł.

Biustonosze sa cudne.Musze wkoncu sobie zakupic.

poroniona84- mój biust tez jest ogromny. Nie dosc ze zawsze byl duzy to teraz jeszcze wiekszy:(

reklama
Salernez ja kupuje smoczek Avent razem z laktatorem - jest jeden gratis. Mysle że na początek wystarczy najwyżej dokupie już po porodzie.

mmona ja tez mam te próbeczki i nawet dwie paczki przyszły chyba pomyłkowo:laugh2:

salernes- ja kupiłam smoczki z Tommee Tippee 2szt. Warto mieć 2 bo w nocy ciężko na pół śpiąco szukać po łożeczku jednego więc lepiej mieć drugi w zapasie.

Fajnie, że mówicie o promocjach w Tesco więc sobie dzisiaj podjadę :D

Cyśka, niestety jeszcze go nie kupiliśmy. Jedynie wybraliśmy. Dziadek zbiera powoli fundusze i po nowym roku zakupimy go.
Jedyne co mogę Ci powiedzieć to znalazłam dwie osoby, które go zakupiły przez allegro (jeden wystawca) i są zauroczone wyglądem, wykonaniem i w ogóle. Jak chcesz to mogę Ci przesłać te maile na PW :-)

Suzi ... a do mnie jeszcze nie dotarł :| mimo, że zawsze płacę przez allegro :| no nic, może dziś przyjdzie.

A w ogóle to zgadnijcie kto się do mnie odezwał! Baba z aukcji, napisała mi, że dziecko jej sie rozchorowało i nie miała głowy na nic i juz właśnie wysłała pajace... nie odpisałam jej nic, bo nie wierzę, że przez tydzień nie odbierała telefonu z tego powodu.
Czekam na przesyłkę i dopiero wtedy do niej napiszę maila.
Niech teraz ona poczeka...

A co do próbek to takie typu jonshon i w ogóle dostaję bardzo często w mojej przychodni - już sporo mi się tego uzbierało - fajnie, bo będę miała możliwość wypróbowania wielu rzeczy bez konieczności kupowania, potem wybiorę najlepszy dla Nas :-)

Ostatnia edycja:
Dee - no to trzymam kciuki aby pajacyki dotarły !!! Może rzeczywiście tak było np. dziecko w szpitalu miała itp.

Salernes - ja też mam na w razie ,,co,, smoczki. Jeden mam z TT, a drugi Canpola. Przy Kubie używałam tylko z Canpola. Te Aventu też są fajne.

Cyśka
- wózek super, bardzo mi się podoba niebieski ;)

Betibeti - to super okazja Ci się trafiła 4zł za wanienkę hehe. Takie zakupy są najlepsze :)

Wczoraj kupiłam krem babino (też uważam, że dobra firma). Mam oliwkę i krem już z głowy :)

A wczoraj dostałam sms-a, że jedzie do mnie paczka wysłana za pośrednictwem strony STREETCOM (załóżcie sobie tam konto i będziecie mogły testować darmowo produkty) ciekawe co mi wysłali :D

Mama 2006 ja juz tam jestem zalogowana od jakiegos roku albo i lepiej ale nie wyslalam im jeszcze tego oswiadczenia(maz mi wydrukwac zapomina)wiec nic nei testowalam.Moja siostra tez co chwile cos dostaje od niich, a to bebilon, a to pampersy itp.
Ja tez kupuje smoczki, ale mam nadzieje ze nie beda porzebne, narazie bedzie jeden z zestawu startowego aventa(bede miala 3 butelki 125ml ale tak sie najbardziej oplaca , trudno).

Dee mam nadzieje ze bedzie ok i to jest prawda! Ja mialam ostatnio podobna sytuacje tylko ze troszke gorsza bo ja przegapilam koniec aukcji ale nikt nie kupil tego wiec napisalam wiadomosc ze ja chce to kupic i babaka ze spoko podla mi dane i wpacilam kaske (po za allegro sie to odbywalo) no i potem tez czekalam z 2 tyg bo mi napisala ze jej dziecko chore i naet nie ma jak ze jak tylko sie polepszy to wysle! I naprawde wyslala! Wiec nie zawsze ludzie chca nas naciagnac! Moj m sie smieje ze ja jestem glupia ze tak ufam ludziom! Bo to nie pierwszy moj zakup kupiony po za aukcja i jakos (odpukac) wszystko do tej pory docieralo tak jak mialo byc!

Dee a od tego samego sprzedawcy zamawiałyśmy te staniki?

ja smoczków jeszcze nie mam, nie mogę się zdecydować czy kupować takie rzeczy z aventa czy z tomme teppee :/ ale jak kupię, to też nie będę chciała od razu dawać smoka, tylko tak w razie gdyby... ;)

a jakie te laktatory macie na oku?

reklama
O patrz, nie od tego samego :-) spoko, właśnie ściągnęłam pocztę mężową. Jest mail z 23, że został wysłany więc może dziś będzie :-)

Do góry