reklama
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Mysmy za wanienkę w sklepie i to tą wiekszą dalismy 24 zł.
Wanienka dziecięca wanna 102 w 4 kolorach HitCena (1934399398) - Aukcje internetowe Allegro cos takiego
mama2006- jakie masz te biustonosze?
Cały czas nie miałam probleu z biustonoszem, miesciłam sie, ale zauwazyłam w tym tygodniu ze cos sie robia ciasnawe
Dee - tez bym sie wkurzyła, zgłos to.
Zrobiłyscie sliczne zakupy
Co kupujecie przeciw odparzeniom?
Na mocne konkretne odparzenia Sudocrem, ale nie trzeba duzego opakowania, poza tym prawdopodobnie próbka będzie w tych szpitalnych paczuszkach promocyjnych. To jest najlepsze jak juz jest bardzo czerwono. Na mniejsze , a takze na pogryzione , krwawiące i zmasakrowane cyce polecam betaphen, błyskawicznie regeneruje co trzeba. A i linomag jest świetny!
mama2006
Fanka BB :)
Mitra - zgadzam się w 100% też mam zamiar to używać Sudorem najlepszy z najlepszych Małemu zawsze pomagał :-)
Suzi - jaki sobie biustonosz kupiłaś? Super, że i u Ciebie taka szybka ta przesyłka (opcja Płacę Allegro dużo ułatwia robienie zakupów).
Suzi - jaki sobie biustonosz kupiłaś? Super, że i u Ciebie taka szybka ta przesyłka (opcja Płacę Allegro dużo ułatwia robienie zakupów).
Suzi86
mama2006 o ten
H163 Biustonosz do karmienia 80D Bella-Fashion (1939239404) - Aukcje internetowe Allegro
jak bym wiedziała wcześniej, że takie super gatunkowo są na allegro takie staniki, w życiu bym nie kupiła szmatek z targu ;p a cena taka sama ;p
H163 Biustonosz do karmienia 80D Bella-Fashion (1939239404) - Aukcje internetowe Allegro
jak bym wiedziała wcześniej, że takie super gatunkowo są na allegro takie staniki, w życiu bym nie kupiła szmatek z targu ;p a cena taka sama ;p
poroniona84
Ehhhh zazdroszczę wam łapania takich stanikowych okazji. Ja przy rozmiarze 70G jestem skazana na alles mama i inne droższe opcje :-(No ale to inwestycja na której nie można oszczędzać, bo nie chcę pluć sobie w brodę że po okresie karmienia mam wyciągnięte cycki, bo pożałowałam 50-60 zł na stanik i kupiłam tańszy w nieswoim rozmiarze
Wiecie w sobotę wybieram się do Maximusa po parę rzeczy dla naszego maluszka.Uwielbiam robić dla niego zakupy Od razu mi się humor poprawia.Ciekawe co fajnego tym razem dla niego znajdę.
Oczywiście mój m tylko mnie zawiezie i potem po mnie przyjedzie bo on niestety wogóle nie lubi robić zakupów.Ale to i dobrze bo przynajmniej nie będzie mi marudził hehe.
Wcześniej jeździłam trochę na Bakalarską ale już za zimno jest żeby tak pod gołym niebem coś przymierzać itp.
A tam to przynajmniej ciepło jest.Może coś dla mojego chrześniaka i siostrzenicy kupię pod choinkę...no zobaczę.Jeszcze dostanę od siostry trochę ciuszków po jej córeczce.Napewno jakieś unisexy tam będą to coś wybiorę.
Kurcze wiecie ostatnio Dee_ pokazywała link do wózka który kupiła i normalnie chyba się w nim zakochałam Strasznie mi się spodobał.Muszę jeszcze mojemu m pokazać go ale o żadnym innym już wogóle nie myśle.Poczekam jak wózek do Dee_ dotrze(bo chyba jeszcze go nie dostała) i podpytam się jej czy jest zadowolona.Jeśli tak to my chyba też go zamówimy. Tylko się tak zastanawiam czy on jest w miarę głęboki bo w opisie chyba nigdzie tego nie ma albo ja przeoczyłam.Zaraz jeszcze sprawdzę.
http://allegro.pl/leviroo-due-spacerowka-gondola-fotelik-kola-pompow-i1936914773.html
Oczywiście mój m tylko mnie zawiezie i potem po mnie przyjedzie bo on niestety wogóle nie lubi robić zakupów.Ale to i dobrze bo przynajmniej nie będzie mi marudził hehe.
Wcześniej jeździłam trochę na Bakalarską ale już za zimno jest żeby tak pod gołym niebem coś przymierzać itp.
A tam to przynajmniej ciepło jest.Może coś dla mojego chrześniaka i siostrzenicy kupię pod choinkę...no zobaczę.Jeszcze dostanę od siostry trochę ciuszków po jej córeczce.Napewno jakieś unisexy tam będą to coś wybiorę.
Kurcze wiecie ostatnio Dee_ pokazywała link do wózka który kupiła i normalnie chyba się w nim zakochałam Strasznie mi się spodobał.Muszę jeszcze mojemu m pokazać go ale o żadnym innym już wogóle nie myśle.Poczekam jak wózek do Dee_ dotrze(bo chyba jeszcze go nie dostała) i podpytam się jej czy jest zadowolona.Jeśli tak to my chyba też go zamówimy. Tylko się tak zastanawiam czy on jest w miarę głęboki bo w opisie chyba nigdzie tego nie ma albo ja przeoczyłam.Zaraz jeszcze sprawdzę.
http://allegro.pl/leviroo-due-spacerowka-gondola-fotelik-kola-pompow-i1936914773.html
Ostatnia edycja:
salernes
Zaciekawiona BB
dziewczyny chciałam zapytać czy kupujecie smoczki takie do uspokajania dziecka?
reklama
salernes
Zaciekawiona BB
a jakiej firmy te smoczki?ja nie wiem kompletnie jakie brać np.Aventu są od 0-3mieś lub 0-6mieś i są pakowane po 2szt,czy od razu potrzebne będą 2?
Podziel się: