reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

laski przyszedł ten stanik, ekspresowo, wczoraj wylicytowałam i dziś listonosz przyniósł:) pasuje:) jestem zadowolona:) na pewno coś od gościa jeszcze spróbuję upolować:)

reklama
Mysmy za wanienkę w sklepie i to tą wiekszą dalismy 24 zł.

Wanienka dziecięca wanna 102 w 4 kolorach HitCena (1934399398) - Aukcje internetowe Allegro cos takiego:)

mama2006
- jakie masz te biustonosze?
Cały czas nie miałam probleu z biustonoszem, miesciłam sie, ale zauwazyłam w tym tygodniu ze cos sie robia ciasnawe:(

Dee - tez bym sie wkurzyła, zgłos to.

Zrobiłyscie sliczne zakupy:)

Co kupujecie przeciw odparzeniom?

Na mocne konkretne odparzenia Sudocrem, ale nie trzeba duzego opakowania, poza tym prawdopodobnie próbka będzie w tych szpitalnych paczuszkach promocyjnych. To jest najlepsze jak juz jest bardzo czerwono. Na mniejsze , a takze na pogryzione , krwawiące i zmasakrowane cyce polecam betaphen, błyskawicznie regeneruje co trzeba. A i linomag jest świetny!

Mitra - zgadzam się w 100% też mam zamiar to używać ;) Sudorem najlepszy z najlepszych :D Małemu zawsze pomagał :-)

Suzi
- jaki sobie biustonosz kupiłaś? Super, że i u Ciebie taka szybka ta przesyłka (opcja Płacę Allegro dużo ułatwia robienie zakupów).

Ehhhh zazdroszczę wam łapania takich stanikowych okazji. Ja przy rozmiarze 70G jestem skazana na alles mama i inne droższe opcje :-(No ale to inwestycja na której nie można oszczędzać, bo nie chcę pluć sobie w brodę że po okresie karmienia mam wyciągnięte cycki, bo pożałowałam 50-60 zł na stanik i kupiłam tańszy w nieswoim rozmiarze :sorry:

Wiecie w sobotę wybieram się do Maximusa po parę rzeczy dla naszego maluszka.Uwielbiam robić dla niego zakupy:) Od razu mi się humor poprawia.Ciekawe co fajnego tym razem dla niego znajdę.
Oczywiście mój m tylko mnie zawiezie i potem po mnie przyjedzie bo on niestety wogóle nie lubi robić zakupów.Ale to i dobrze bo przynajmniej nie będzie mi marudził hehe.
Wcześniej jeździłam trochę na Bakalarską ale już za zimno jest żeby tak pod gołym niebem coś przymierzać itp.
A tam to przynajmniej ciepło jest.Może coś dla mojego chrześniaka i siostrzenicy kupię pod choinkę...no zobaczę.Jeszcze dostanę od siostry trochę ciuszków po jej córeczce.Napewno jakieś unisexy tam będą to coś wybiorę.

Kurcze wiecie ostatnio Dee_ pokazywała link do wózka który kupiła i normalnie chyba się w nim zakochałam:):) Strasznie mi się spodobał.Muszę jeszcze mojemu m pokazać go ale o żadnym innym już wogóle nie myśle.Poczekam jak wózek do Dee_ dotrze(bo chyba jeszcze go nie dostała) i podpytam się jej czy jest zadowolona.Jeśli tak to my chyba też go zamówimy. Tylko się tak zastanawiam czy on jest w miarę głęboki bo w opisie chyba nigdzie tego nie ma albo ja przeoczyłam.Zaraz jeszcze sprawdzę.

http://allegro.pl/leviroo-due-spacerowka-gondola-fotelik-kola-pompow-i1936914773.html

Ostatnia edycja:
A u nas Sudocrem nie pomagał wcale :/ wręcz było jeszcze gorzej. Najlepsza była kąpiel w krochmalu a do smarowania Alantan.

reklama
Do góry