reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

ja do tej fridy to nie jestem przekonana, jakoś mi się to wydaje mało higieniczne, z resztą gdzieś czytałam, że mamusie się mogą łatwo zarazić przez to katarkiem :/

a ja zacznę używać kosmetyków babydream, a jak mały będzie miał uczulenie, to spróbuję właśnie z nivea:)

reklama
a ja zaczne od Nivei bo maja pompke :-pwygodna jestem, jak bedzie wszystko ok to wtedy zmienie na babydream.Tak samo z pieluszkami na poczatek pampersy a pozniej Dady z biedronki, sa rowne dobre, uzywaja je wszystkie moje kolezanki,

Co do allegro, niestety oni już nic nie robią, najpierw trzeba zgłosić coś takiego na policję, bo to jest wykroczenie, a potem allegro robi swoje...

ja dałam za stojak z wanienka 10zł ;) polecam szukanie na aukcjach, bo czasem same stojaki można dostać :)

Dee-a to dziwne bo ja nie tak dawno miałam podobną sytuacje.Zakupiłam Nicol ponczo z Next na allegro,przelew zrobilismy od ręki a babeczka zwlekała z przesyłką,wysyłałam do niej email to njpierw pisała że pomyliła mój adres i paczka wróciła że musi jeszcze raz wysłać no i pisała że wysłała tyle że paczka nadal do mnie nie docierała,Później zwalała że poczta ma opóźnienia co nie było prawdą bo w tym czasie zamawiałam dużo rzeczy u innych sprzedawców i wszystko doszo,nawet paczki z Angli.Babka tak zwlekałą że minął aż miesiać tak się wkurzyłam i nie chodziło mi o kase bo była to jak dla mnie śmieszna kwota-20 pare zł jednak oburzył mnie fakt że ktoś w oczy mi kit poćiska i robi ze mnie idiotke.Napisałam na allegro że zapłaciłam że minął miesiac a sprzedawca jest nie kompetentny że mnie oszukuje itd.Allegro odrazu napisało email do tej laski i laska jeszcze tego samego dnia ponczo wysłała,a wcześniej przez miesiąc nie mogła wysłać.Nic nie musiałam na policje zgłaszać tylko odrazy pisałam email do allegro i oni interweniowali.Napewno musisz to zgłaszać na policje????wydaje mi się że najpierw napisać do allegro bo kwota 20 paru zł to chyba zbyt mało azeby na policje zgłaszać,no niewiem może to zmienili ale ja nie musiałam .

tynka-świetne zakupki ubranka widze że z H&M przesłodkie:tak:a łóżeczko miodzio!!!!super udane zakupy

Wogóle wszystkie zakupy dziewczyn fajne:tak:

mama2006-super że staniczki pasują:tak:ja narazie nie kupuje -teraz już rozmiar normalnego stanika mam 75G a i nawet 85f rozmiarówka Triumph aż boje się że będe mieć problem z zakupem stanika do karmienia przy tej numeracji.

dzisiaj ze skrzynki wyjelam probki z johnsona :) fajne male buteleczki:-) bylam tez w rosmanie i zakupilam krem na kazda pogode z nivei bo w promocji za 19zl:) zobaczylam tez ze w super pharm jest promocja na butelki i smoczki do nich z Lovi jakby ktos planowal taki zakup ,smoczki za 4,99 a butelki 250ml +150 ml z karta life style 19,99zł.Troszke lepiej sie poczula i juz centrum handlowe zaliczone,dobrze ze mam blisko :-D

mój rekord chyba ..stojak z wanienką ...4 zł. Pamiętam pisałam nawet czy ktoś byłby zainteresowany bo to z wawy...ale zamówiłam kuriera i odebrał przesyłkę, dotarła cała niezniszczona

reklama
Do góry