reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

ja stojak tez mam, spadkowy, ale tez bym kupila, bo nie mam zadnej komody a na podlodze troszke niewygodnie by było:-)

reklama
Ja też się nad stojakiem zastanawiałam, bo po cc może być różnie... ale stwierdziłam, że jakoś dam sobie radę (muszę) zresztą nie mam zbyt dużo miejsca w domu, więc nie ma co szaleć.

Krisowa - może lepiej kupić od razu stojak z wanienką (wtedy będziesz miała pewność, że wanienka będzie pasować na 100% ;) )

mama2006 a jeszcze przed chwilą wpadłam na inny pomysł
marzyłam o takiej pólce ławce do łazienki, jak taka znajdę bedzie słuzyła i jako stojak pod wanienke
a stojaki sa na mała albo duza wanienke jakw idzę to chyba nic nie pomylę :)

krisowa - też dobry pomysł z tą półką-ławeką ;) ja mam zamiar wanienkę stawiać na ławie w pokoju albo na wersalce. Czas pokaże jak będę robiła ;)
tylko bądx mądry iznajdź taką wysoką łąweczkę haha :)

zobaczcie http://allegro.pl/lozeczko-drewniane-kombi-baldachim-i1945442881.html
podoba mio sie ale posciel, ochraniacz i przescieradelka juz mam, a to komlet i 500 zł kosztuje, jest i aukcja,a le < 400 pewnie sie nie skonczy

znalazłam pólkę, do pomalowania ::)

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam pytanie, siedze na allegro chce kupic u jednego sprzedawcy kilka rzeczy jak fride, pieluszki tetrowe podklady poporodowe itp.Ale nie mam pojecia jaki model tej fridy czy macie jakies sprawdzone??

reklama
MMONA2 ja mam zamiar kupić taki krem na odparzenia http://www.nivea.pl/Produkty/Dla-dzieci-i-niemowlat/Kojacy-krem-przeciw-odparzeniom polecam wypróbowałam ostatnio na córci kiedy po biegunce dostała odparzen.
Co do wanienek ja mam małą po mojej córeczce nienarzekałam na wielkość bo zanim corcia z niej wyrosła to już siedziała a za niedługo kapała się w dużej wannie,z przyzwyczajeniem niebyło problemu bo od poczatku wanienkę wkładałam do dużej wanny.Teraz M obiecał mi zrobic taką nakładkę na wanne z drewna i nie będę musiała się pochylac.

Ostatnia edycja:
Do góry