reklama
mama2006
Fanka BB :)
Ja też się nad stojakiem zastanawiałam, bo po cc może być różnie... ale stwierdziłam, że jakoś dam sobie radę (muszę) zresztą nie mam zbyt dużo miejsca w domu, więc nie ma co szaleć.
Krisowa - może lepiej kupić od razu stojak z wanienką (wtedy będziesz miała pewność, że wanienka będzie pasować na 100% )
Krisowa - może lepiej kupić od razu stojak z wanienką (wtedy będziesz miała pewność, że wanienka będzie pasować na 100% )
krisowa
mama2006 a jeszcze przed chwilą wpadłam na inny pomysł
marzyłam o takiej pólce ławce do łazienki, jak taka znajdę bedzie słuzyła i jako stojak pod wanienke
a stojaki sa na mała albo duza wanienke jakw idzę to chyba nic nie pomylę
marzyłam o takiej pólce ławce do łazienki, jak taka znajdę bedzie słuzyła i jako stojak pod wanienke
a stojaki sa na mała albo duza wanienke jakw idzę to chyba nic nie pomylę
mama2006
krisowa - też dobry pomysł z tą półką-ławeką ja mam zamiar wanienkę stawiać na ławie w pokoju albo na wersalce. Czas pokaże jak będę robiła
krisowa
tylko bądx mądry iznajdź taką wysoką łąweczkę hahakrisowa - też dobry pomysł z tą półką-ławeką ja mam zamiar wanienkę stawiać na ławie w pokoju albo na wersalce. Czas pokaże jak będę robiła
zobaczcie http://allegro.pl/lozeczko-drewniane-kombi-baldachim-i1945442881.html
podoba mio sie ale posciel, ochraniacz i przescieradelka juz mam, a to komlet i 500 zł kosztuje, jest i aukcja,a le < 400 pewnie sie nie skonczy
znalazłam pólkę, do pomalowania :
Ostatnia edycja:
Mysmy za wanienkę w sklepie i to tą wiekszą dalismy 24 zł.
Wanienka dziecięca wanna 102 w 4 kolorach HitCena (1934399398) - Aukcje internetowe Allegro cos takiego
mama2006- jakie masz te biustonosze?
Cały czas nie miałam probleu z biustonoszem, miesciłam sie, ale zauwazyłam w tym tygodniu ze cos sie robia ciasnawe
Dee - tez bym sie wkurzyła, zgłos to.
Zrobiłyscie sliczne zakupy
Co kupujecie przeciw odparzeniom?
Wanienka dziecięca wanna 102 w 4 kolorach HitCena (1934399398) - Aukcje internetowe Allegro cos takiego
mama2006- jakie masz te biustonosze?
Cały czas nie miałam probleu z biustonoszem, miesciłam sie, ale zauwazyłam w tym tygodniu ze cos sie robia ciasnawe
Dee - tez bym sie wkurzyła, zgłos to.
Zrobiłyscie sliczne zakupy
Co kupujecie przeciw odparzeniom?
mama2006
mmona - ja kupiłam takie:
67. NOWE TRENDY, biustonosz 2-PACK 90 D (1936692590) - Aukcje internetowe Allegro
Dzisiaj go tutaj podawałam. Może jeszcze będzie miał na swoich aukcjach - to któraś z Was sobie kupi tu macie co jeszcze ma w ofercie:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
krisowa - to super, że coś udało się znaleźć
67. NOWE TRENDY, biustonosz 2-PACK 90 D (1936692590) - Aukcje internetowe Allegro
Dzisiaj go tutaj podawałam. Może jeszcze będzie miał na swoich aukcjach - to któraś z Was sobie kupi tu macie co jeszcze ma w ofercie:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
krisowa - to super, że coś udało się znaleźć
krisowa
ja też widziałam takie wanienki tanio ale nie w realu tylko w dziecięcym sklepie, bo tam to ok 35-40 zł kosztuje
reklama
MMONA2 ja mam zamiar kupić taki krem na odparzenia http://www.nivea.pl/Produkty/Dla-dzieci-i-niemowlat/Kojacy-krem-przeciw-odparzeniom polecam wypróbowałam ostatnio na córci kiedy po biegunce dostała odparzen.
Co do wanienek ja mam małą po mojej córeczce nienarzekałam na wielkość bo zanim corcia z niej wyrosła to już siedziała a za niedługo kapała się w dużej wannie,z przyzwyczajeniem niebyło problemu bo od poczatku wanienkę wkładałam do dużej wanny.Teraz M obiecał mi zrobic taką nakładkę na wanne z drewna i nie będę musiała się pochylac.
Co do wanienek ja mam małą po mojej córeczce nienarzekałam na wielkość bo zanim corcia z niej wyrosła to już siedziała a za niedługo kapała się w dużej wannie,z przyzwyczajeniem niebyło problemu bo od poczatku wanienkę wkładałam do dużej wanny.Teraz M obiecał mi zrobic taką nakładkę na wanne z drewna i nie będę musiała się pochylac.
Ostatnia edycja:
Podziel się: