reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

M85 - ja wybieram po prostu to co mi się podoba ;) a, że akurat trafiłam na przecenę tzn. 9,90zł/za kg to jeszcze lepiej.

Hmm chyba zaraz się ubiorę i wybiorę się na zakupki - może jak kupię coś smykowi to i humor mi się po prawi od razu :confused2:

Super są te Wasz łóżeczka, moje nie jest takie ładne... ale ja nie mam sensu kupować, jak mam - więc zostanę przy tym. Do kupię tylko za jakiś czas takie uchwyty aby dziecko mogło sobie wstawać - jak będzie uczyło się to robić.

reklama
No i się wybrałam na zakupki choć - dzisiaj wcale tak tanio nie było... nowy Towar i 64zł/kg. Mimo to kupiłam słodkie buciki (uwielbiam takie, malusie są), sweterek z Kubusiem Puchatkiem oraz nową bluzeczkę firmy NEXT w paseczki. Jak dodam fotki to zobaczycie ;)

Dziewczyny , patrzcie zeby w łóżeczkach dało sie wyjąc te 2 szczebelki, jak dziecko zaczyna wylazic to opcja nie do przecenienia , moja Pola próbowała wylazic gora i malo sobie krzywdy nie zrobilą, a po wyjeciu szczebelków wychodziła sobie bezpiecznie. My co prawda nie ammy opcji z wyciąganymi i maz jakos to łóżeczko rozklejał, ale on miał roz zajec z meblarstwa wiec dal radę, ja sama bym nie poradziła sobie . lepiej kupić juz takie przygotowane łóżeczko.

Dziewczyny , patrzcie zeby w łóżeczkach dało sie wyjąc te 2 szczebelki, jak dziecko zaczyna wylazic to opcja nie do przecenienia , moja Pola próbowała wylazic gora i malo sobie krzywdy nie zrobilą, a po wyjeciu szczebelków wychodziła sobie bezpiecznie. My co prawda nie ammy opcji z wyciąganymi i maz jakos to łóżeczko rozklejał, ale on miał roz zajec z meblarstwa wiec dal radę, ja sama bym nie poradziła sobie . lepiej kupić juz takie przygotowane łóżeczko.
no wlasnie to jets pomysł ale ja czatuję na takie z niewyjmowanymi bo tanio, ale maz bedzie musiał je wyjac :)

Dziewczyny ja kupilam to lozeczko:
Łóżeczko MICHAŚ 120x60 buk+szuflada- k.biały. (1905749588) - Aukcje internetowe Allegro

Cena 270zl mysle, ze nie jest zbyt wysoka jak za lozeczko bukowe, trwalsze przeciez niz sosnowe, wyjmowane 4 szczebelki, szuflada zamykana, dostepne sa rozne kolory. Ja wzielam akurat biale z racji tego, ze bedzie stalo u nas w sypialni, wiec chcialam zeby do naszych mebli pasowalo.
Wiem, ze maja jeszcze spory wybor materacy, trzeba poprostu zapytac.

Ostatnia edycja:
Ja bym podjechała i obejrzała namacalnie, jeli jest gruba to fajnie i mozna brac ,ale jesli ten materiał w środku jest cienki i trzeba pod to cos podkładać i do tego jesli wystają jakies nici i inne to bym zrezygnowała. W przypadku produktów dla maluszków ważne jest wykonanie.

reklama
a to moje ostatnie zakupki, coraz bardziej przygotowana

Załączniki

• DSC_0012.jpg
    DSC_0012.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0013.jpg
    DSC_0013.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 50
  • body h&m troche drozsze 3,9eszt ale sie cale rozpinaja tak jak ten z buzka i jest latwiej.jpg
    body h&m troche drozsze 3,9eszt ale sie cale rozpinaja tak jak ten z buzka i jest latwiej.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 48
  • h&m 1euro.jpg
    h&m 1euro.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 42
  • kocyk dwustronny h&m 9,9e.jpg
    kocyk dwustronny h&m 9,9e.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 47
  • sztruksy h&m.jpg
    sztruksy h&m.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 42
  • zeataw cz.1.jpg
    zeataw cz.1.jpg