reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Dla mnie to chyba najwiekszy problem z zakupem to zbyt duzy wybor. Jakos prawie 15 lat temu nie bylo az tyle i tez bylo dobrze. Na "starosc" chyba za bardzo panikuje, a juz jedno odchowane mam w domu. Jak ci nasi M z nami wytrzymuja ?
krisowa
moja kolezanka wychowała na KP 2 dzieci i żyją wiec chyba nic złego nie powinno się dziać, a cena wiele niższa jak lateksu, zawsze można nakładkę zmiekczającą kupić, w ikea widziałam wczoraj
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Dzieki Mitra chyba znalazlam cos odpowiedniego
SONIA AIR + CLEAN 70x140 ALVI cena 219.00 PLN
To chyba taki jak my mamy, choc juz dobrze nie pamiętam do tego naprawde polecam te bawelniane podklady( tez Alvi) na wypadek zalania, Nic nie przemaka i mozna prac we wrzatku wiec bakterie wygotować Tylko prasowac nie wolno.
myszka2829
rozejrze sie tu u mnie czy maja a jak nie, to kolezanka bedzie w polsce na swieta to mi przywioza po drodze do domu (ona w UK ja w DE) ale przejezdzaja zawsze blisko ;-). Dzieki za pomoc <3
Krisowa u mnie w ikei to sa same buble i wcale nie takie tanie
mama2006
No ja też podkładów używałam, a dokładnie to ceratki pod prześcieradło. Jest tania więc coś podobnego kupię lub wezmę kupię takie podkłady do przewijania z Rossmana. Też są super
Mitra
Polimama i Tytusa :)
rozejrze sie tu u mnie czy maja a jak nie, to kolezanka bedzie w polsce na swieta to mi przywioza po drodze do domu (ona w UK ja w DE) ale przejezdzaja zawsze blisko ;-). Dzieki za pomoc <3
Nie jestem pewna ale Alvi to chyba niemiecka firma...
a i maja jeszcze jedna super rzecz , takie kaftaniko - spiworki do niemowląt. tzn gorna polowa jak kaftanik a dolna jak śpiworek zapinany dookola na zamek ( łatwo zmienić pieluszkę i) Po Poli mamtylko rozmiar 56 ale chyba dokupię 62
myszka2829
jeszcze w tym tygodniu sie przejde do sklepu to dam znac, puki co mnie przeraza fakt, ze nie ma w okolicy jakiegos wiekszego sklepu dzieciecego, same ekskluzywne... Jak chcesz podjechac miasto, dwa obok to koszt samej podrozy cos kolo 100 wiec w koncowym efekcie nie ma za duzej roznicy czy kupisz tanszy produkt na "wyjezdzie", czy drozszy na miejscu... i czas oczekiwania na wozek to minimum 6 tygodni... max 8. No i powinien jeszcze odstac co swoje, zeby sie porzadnie wywietrzyl.
Czyli chcesz czy nie i tak musisz kupic przed porodem
Czyli chcesz czy nie i tak musisz kupic przed porodem
reklama
Podziel się: