reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Dla mnie to chyba najwiekszy problem z zakupem to zbyt duzy wybor. Jakos prawie 15 lat temu nie bylo az tyle i tez bylo dobrze. Na "starosc" chyba za bardzo panikuje, a juz jedno odchowane mam w domu. Jak ci nasi M z nami wytrzymuja ? :-D

moja kolezanka wychowała na KP 2 dzieci i żyją wiec chyba nic złego nie powinno się dziać, a cena wiele niższa jak lateksu, zawsze można nakładkę zmiekczającą kupić, w ikea widziałam wczoraj :)

rozejrze sie tu u mnie czy maja a jak nie, to kolezanka bedzie w polsce na swieta to mi przywioza po drodze do domu (ona w UK ja w DE) ale przejezdzaja zawsze blisko ;-). Dzieki za pomoc <3

Krisowa u mnie w ikei to sa same buble i wcale nie takie tanie :(

No ja też podkładów używałam, a dokładnie to ceratki pod prześcieradło. Jest tania więc coś podobnego kupię lub wezmę kupię takie podkłady do przewijania z Rossmana. Też są super ;)

rozejrze sie tu u mnie czy maja a jak nie, to kolezanka bedzie w polsce na swieta to mi przywioza po drodze do domu (ona w UK ja w DE) ale przejezdzaja zawsze blisko ;-). Dzieki za pomoc <3

Krisowa u mnie w ikei to sa same buble i wcale nie takie tanie :(

Nie jestem pewna ale Alvi to chyba niemiecka firma...

a i maja jeszcze jedna super rzecz , takie kaftaniko - spiworki do niemowląt. tzn gorna polowa jak kaftanik a dolna jak śpiworek zapinany dookola na zamek ( łatwo zmienić pieluszkę i) Po Poli mamtylko rozmiar 56 ale chyba dokupię 62

jeszcze w tym tygodniu sie przejde do sklepu to dam znac, puki co mnie przeraza fakt, ze nie ma w okolicy jakiegos wiekszego sklepu dzieciecego, same ekskluzywne... Jak chcesz podjechac miasto, dwa obok to koszt samej podrozy cos kolo 100 wiec w koncowym efekcie nie ma za duzej roznicy czy kupisz tanszy produkt na "wyjezdzie", czy drozszy na miejscu... i czas oczekiwania na wozek to minimum 6 tygodni... max 8. No i powinien jeszcze odstac co swoje, zeby sie porzadnie wywietrzyl.
Czyli chcesz czy nie i tak musisz kupic przed porodem :-D

laski wczoraj złożyliśmy łóżeczko, trzeba było sprawdzić czy niczego nie brakuje, wyjęłam tez z opakowań pościel żeby sprawdzić czy się nadaje na łóżeczko :) oto fotka: :)
Obraz 004.jpg

reklama
posciel i lozeczko slicznie wygladaja :) ja dalej czekam az moj m przywiezie lozeczko, bo tez bym taka "probe"zrobila:) ja sie zbieram na poczte po paczke, najprawdopodobniej wygrana w konkursie butelka aventa.

Do góry