reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
jak małż składał to śmiesznie to wyglądało, ja na niego się złościłam, żeby nie porysował, albo czegoś nie zepsuł, a potem ja jak się wzięłam za tą pościel to się tak ze mnie śmiał, bo śmisznie marszczyłam czoło jakbym się wczuwała w obliczanie rachunków ;p

musieliśmy podzielić sobie wydatki na kolejne wypłaty, a że teraz święta idą, to chciałam ten wydatek łóżeczkowo-pościelowy mieć już za sobą ;)

Suzi - no to łóżeczko już macie z głowy ;) śliczne jest :D

Ja też już bym wyjęła łóżeczko (ale idę święta) więc nie ma sensu już wystawiać... hehe jeszcze musimy korzystać, że jest więcej miejsca :D w styczniu będzie już go troszkę mniej ;)

A no i nic na allegro nie znalazłam. Trudno zostaje nosić męża zimową kurtkę (wczoraj synek stwierdził, że jest mi w niej ładnie hihi i wyglądam jak tata :D ).

ja juz po wizycie na poczcie, niestety nie przyszla jeszcze darmowa butelka tylko karta z banku...buuu.w lumpku kupilam az za 5zl bluze różową taką misiowatą rozmiar 62 na polepszenie humoru,nic wiecej ciekawego nie bylo dla malenstwa.
co do kurtki ja narazie nie mam problemu bo w zeszlym roku kupilam kurtke zimowa,a ze wtedy bylo mnie 10 kilo wiecej to jeszcze pasuje.Choc na brzuchu moze byc zaniedlugo problem.Dodatkowo siostra mi dała plaszczyk ktory jest rozkloszowany wiec tez jeszcze pasuje.

dagrab, a z jakiej stronki ta darmowa butelka ? ja sie logowałam po różnych stronkach i póki co to dostałam tylko misia z bebilonu i próbki kosmetyków z johnnsona:)

Misia tez dostałam z bebilonu :D
Moja siostra siedzi w domu tak jak ja i buszuje po necie w poszukiwaniach roznych okazji.
Warto zarejestrowac sie na strone streetcom.pl bierze sie udzial w roznych kampaniach testujac np nowosci dla dzieci.Siostra juz kilka razy testowala podukty wlasnie bebilonu.
Butelka byla do wygrania na innym forum.Trzeba bylo tylko sie zarejestrowac ,wysylam ci na priv, bo nie wiem czy tutaj moge :)

Dziś przyszły ubranka, które w weekend licytowałam. Są w o wiele lepszym stanie niż sądziłam!! Na zdjęciach nie wyglądają tak uroczo jak na żywo! Bardzo zadowolona jestem z zakupów :-) dziś może przyniesie mi kobietka pajace, które również licytowałam - czekam na telefon.
A wczoraj kupiłam w lumpku biały sweterek rozpinany i spodenki takie pasiaste, wydałam całe 4,8zł :-)
Mama2006 do których lumpków chodzisz? Bo masz lepsze łowy z tego co widze :-D

Dee - ja zawsze zaczynam na lumpku obok poczty na Wolskiej, potem idę na Płocką co jest taki z różowymi oknami po schodach się wchodzi, później do tego co jest na przeciwko szpitala zakaźnego. A no końcu chodzę do ciucholandu na Płocką na przeciwko pomarańczowej szkoły podstawowej ;) Tam mają najlepszy wybór :D A ty gdzie chodzisz?

Jakiś czas temu pokazywałam Wam, że kupiłam czapeczkę z autkiem (zimową) przyszła wczoraj jest śliczna - ale do kombinezonu nie pasuje. Więc dogadałam z jedną kobitką i kupiłam jeszcze taką :D
Milutka, puszysta z Mikołajem 0-6 m. (1924806133) - Aukcje internetowe Allegro
mam czerwono-srebny kombinezon więc będzie w sam raz ;)

Witam mamusie:)
Dziś mimo tego że było dziś zimno pojechałam na bazar na Bakalarską.
Kupiłam dla małego 5par ciepłych skarpetek.Czapeczkę taką po porodzie do szpitala.10szt pieluch tetrowych(wszędzie gdzie pytałam to były po ok 4zł) a ja kupiłam po 2,70 szt stwierdziłam że naprawdę warto.Ręczniczek kąpielowy żółciutki z frotte z kapturkiem za 25zł.A dla siebie koszulę do szpitala z takiej fajnej miękkiej bawełny za 35zł.
I muszę Wam powiedzieć że kupiłam sobie taką ala-kurtkę.Coś jak gruba bluza,tylko długa bo mi sięga prawie do kolan dlatego wygląda jak kurtka-płaszczyk trudno powiedzieć.Dosyć ciepła.Rozmiar XL większej nie było.Dodatkowo z tyłu na wysokości pasa ma wszytą taką szeroką gumę dzięki czemu się rozciąga i mam nadzieję że starczy mi do końca ciąży a na wiosnę jak znalazł na spacery z małym tylko bedę się rozpinać:) a przy szyi ma taki duży wywijany kołnierz,jestem z tego zakupu bardzo zadowolona choć go nie planowałam ale i tak nie za bardzo się już mieściłam w swój płaszczyk.Ale jak mi Pani powiedziała że to 60zł kosztuje to nawet się nie zastanawiałam.Od razu swój płaszczyk do torby wrzuciłam i w tej kurteczce chodziłam i było mi naprawdę ciepło.Kolor taka trochę szachownica-czarno-szaro-biało-różowy.Super jak za tą cenę:):)

reklama
A ja dzisiaj zakupiłam proszek dla małej, jest w promocji w Biedronce Lovella 1,8kg +płyn do płukania za 16,99 zł:) wiec sie opłaciło.

Do góry