reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Susi - pochwal się kolejną paką. Co do allegro, to ono bardzo uzależnia. Ja teraz kupuję co raz mniej. Ale był taki okres, że mogłabym codzinie coś kupić lub nawet raz na miesiąc ;) to taki nałóg zakupo-chologiczka allegrowa :p

Teraz czekam aż skończy się aukcja, kółek do zaczepiania zabawek do maty edukacyjnej. Hehe przydało by mi się coś takiego ale nie wiem czy jest sens już kupować... hmm potem może nie być okazji - myślę nad tym.

reklama
Ja dziś dostałam kolejną paczke ze śpioszkami. Śliczne w odcieniach beżu i brązu. teraz zaczynam szukac pościeli do łużeczka no i chciałam na Allegro. ALe łużeczko i kołderę z poduszką mam kupione tutaj i nie mogę wymiarów znaleźc :-(

Nie mam pojęcia co zrobic

oj to fakt zakupy internetowe cholernie uzależniają czy tego chcemy czy nie. Przymierzam sie do kupna poszewek i rożka, juz nawet mam upatrzone, ale póki co się wstrzymuje bo i tak łóżeczko pewnie dopiero w grudniu dostanę od brata. kupiłam dzis zestaw startowy huggiesa; pieluszki newborn, chusteczki wilgotne i czapeczka. pieluchy fajne bo z wycieciem na pempucha, tylko boje sie bo pamietam ze bratanka uczulały ale trzeba byc dobrej mysli. kupilam tez juz płyn do mycia, oliwke, chusteczki i krem do buziaczka. oczywiscie nie obylo sie bez zakupu pajacyka, ale to juz zboczenie bo ciuszkow mam pod dostatkiem. W zasadzie wiekszosc wyprawki mam juz skompletowane. jeszcze bede musiala apteke odwiedzic po podkłady poporodowe, kremy na odparzenia itp a reszta juz z górki. wiele rzeczy mam po rodzinie i czekam az mi przywioza; wózek, łózeczko, fotelik, karuzele... ale cierpliwosci trzeba bo ja to juz bym wszystko chciala miec naszykowane:tak:

Digitalis - i ile dałaś za ten zestaw hugiess w realu? Pytam bo w którejś gazecie mam kupon zniżkowy na ten zestaw ;) muszę wykorzystać go do końca grudnia :D super, że zakupki już kosmetyczne zrobione. Mi zostały jeszcze tylko one - praktycznie wszystko inne już mam ;)

blizniak - trzymam kciuki aby udało się znaleźć odpowiedni rozmiar do pościeli. A jak się nie uda to może kup jakiś materiał i sama uszyj ;)

no i kupiłam te kółeczka do zabawek :D a będę z głowy już miała ;)
SASSY KÓŁKA DO ZACZEPIANIA GRYZAKI od Bruna (1897997944) - Aukcje internetowe Allegro o tak to wygląda ;)

Suzi86 słodkie ciuszki,oglądałam ten zestaw ale nie licytowałam go bo buciki, skarpetki, czapeczki i bodziaki mam po młodej! A i cena jak za taką ilość rewelacja:)

A do sprzedawców pisałam, tylko kurcze we wtorek jest święto i pewnie będą opóźnienia! Liczę jednak na to, że dotrą na czas:)

reklama
a no właśnie, ja nie mam żadnych czapeczek, rękawiczek i ciapków, więc się wszystko przyda ;) mogą wysłać w poniedziałek, a za priorytet płaciłaś? w każdym bądź razie trzymam kciuki żeby dotarły te ciuszki na czas:)

Do góry