reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Dzięki dziewczynki, też mi się podobają!

Najgorsze jest to, że Cyśka zaraziła mnie wczoraj allegro i już szukam następnych okazji! A wiedziałam, że tak będzie! Tym bardziej że niedługo odwiedzi mnie rodzinka z Pl i przywiezie mi moje zdobycze!

Vanilia śliczne ciuszki:)
Mama2006 fajny ten ręczniczek, ja pewnie w Ikea kupię:)

Susi - hehe no widzisz przynajmniej dzięki mnie masz co robić ;)

Ja przyznam się szczerze że nigdy nie kupowałam na allegro.Nie było takiej potrzeby i nie za bardzo umiem sie tam "poruszać". Ale mój kochany mężuś obiecał mi że pokaże mi co i jak i może w niedzielę już coś kupie dla naszej dzidzi.Bo jak widzę jakie zdobycze łapiecie to aż mnie skręca:).
A powiedzcie mi jeszcze czy koniecznie trzeba być zarejestrowanym na allegro żeby robić zakupy i jaką formę zapłaty wybieracie najczęściej?? Jak jest najłatwiej. Sorki że głupie te moje pytania ale poprostu nigdy nie robiłam tam zakupów i ciemna jestem w temacie.
Buziaczki

Susi - a myślisz że takie ręczniczki będą w ikei??? I ciekawe za ile.Bo ja właśnie jeszcze żadnego nie mam a co namniej ze dwa by się przydały a normalnie w sklepach są dosyć drogie i narazie zwlekałam z ich zakupem.

Ostatnia edycja:
Cyśka ja ręczniczek dla córci kupowałam właśnie w Ikea, taki fajny zielony i kosztował ok 6 euro!

Co do zakupów na allegro to ja też rzadko je robię, ale był okres kiedy dużo kupowałam na ebayu, tak mnie to wtedy wciągnęło, że nawet niepotrzebne pierdoły licytowałam, dlatego teraz starałam się unikać zakupów przez internet, chociaż nie powiem czasami naprawdę fajnie i tanio można coś kupić! Z moich wczorajszych zakupów jestem bardzo zadowolona, ale oprócz tej paki licytowałam jeszcze jedną i ktoś mnie przebił, nie wiem czy powinna się cieszyć czy płakać ale wiem że znów mnie dopadło:)

Jeśli chodzi o rejestrację to chyba trzeba, ale nie jeste pewna, a forma zapłaty to Płacę z Allegro (jak dla mnie najlepsza)!

Pozdrowionka

cyśka - w ikea są ręczniczki ale wcale nie są takie tanie, a tu masz link:
BARNSLIG Ręcznik dziecięcy z kapturem - IKEA Może na Bakalarskiej znajdziesz taniej ręcznik z kapturkiem.

Susi
- zgadzam się najlepsza forma płatności to Płacę allegro (bo wpłaca się i zaraz są na koncie sprzedawcy) Ja zawsze biorę przesyłkę lub list polecony priorytetowy. Bo one są najbardziej bezpieczne, że dotrą przedmioty przez ze mnie kupione.

mama2006 - szukałam na Bakalarskiej,ale znalazłam tylko w jednym miejscu chyba coś ok 24zł ale były tylko dwa kolory jeden różowy a drugi zielony ale taka brzydka zieleń i nie wziełam.

Jeszcze bazar na Marywilskiej jest (pewnie o nim słyszałaś) tylko to troszkę dalej jest. Może tam byłby większy wybór. Z tego co pamiętam Nasz Dee tam była i może jeszcze będzie jechała (albo mi się coś pomyliło)

Dokładnie taki ręczniczek kupowałam młodej jak mama2006 wkleiła, ale to było 3 lata temu więc może teraz są droższe, ale kolor i jakość ok!

Hej, właśnie weszłam do domku z odwiedzin u sis.
Byłyśmy w ELEA na Broniewskiego. Tam jest PEPCO na piętrze.
Dla dziewczyn, które nie kupowały jeszcze śpiworków - tam są śpiworki 62 i 68 cm za 40 zł. Jasne, ciemne różne różniaste. Dużo promocji jest więc jak któraś ma możliwość to wpadajcie tam :-) jakbym miała kasę to sama kupiłabym coś dla małej :-)

reklama
I znowu kupiłam pakę dla chłopaka. Od jutra zakaz kupowania czegokolwiek, bo młody połowy rzeczy nie zdąży nawet ubrać:) A to allegro to uzależnia normalnie

Do góry