reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

A mnie wszyscy stopują z tymi zakupami, że się nie kupuje wcześniej bo to różnie bywa. Tylko ciekawe skąd w lutym miałabym wziąć taką sumę na kupno wszystkiego. Narazie mam tylko kombinezonik i smoczek, łóżeczko i materacyk po Gosiaku no i mały worek ciuchów, który dostałam od kumpeli. Wasze zakupy są imponujące a moje mizerne.

reklama
aaa tam nie można tak myśleć. Jesteśmy już w zaawansowanej ciąży i teraz może być już tylko dobrze:-) ja rozumiem nie kupować w 3 miesiącu ale 6? tak jak piszesz potem trzeba by bank okraść żeby wszystko na raz kupić. Nie słuchaj "dobrych" rad tylko rób tak jak uważasz

Z wózkiem poczekam do stycznia, teraz kupię pościel do łóżeczka. Ciuszków na razie nie kupuję bo mam jeszcze w rodzinie obiecane. Podoba mi się większość rzeczy, które tu jako linki wrzucacie, czuję że jak zacznę kupować to skończyć nie będę mogła :-D

ja tam jak ktoś mi mówił, żebym nie kupowała za wcześnie itd- zawsze odpowiadałam: najwyżej sprzedam :-) i rozmowa się ucinała.

a niebawem zaczynamy 7 miesiąc... ja kupuję bo na ostatnią chwilkę to mi budżetu zabraknie. w tym miesiącu plan na lozeczko, posciel, ,materacyk, ale to dużo kasy i chyba muszę rozłożyć na 2 miesiące... podokupuję w między czasie czapki i skarpetki

pokaż..krisowa wiesz, że ja lubię oglądać :sorry:

ja licytuję kilka fajnych rzeczy mam nadzieję....i walcze z tym wózkiem jak pisałam na ogólnym, szukam, szukam..cierpliwa jestem narazie..

my planujemy łóżeczko w listopadzie kupić, z materacykiem i pościelą, wózek po nowym roku, a później może wkleję zdjęcia moich wczorajszych ciuszkowych zakupów:) małżowi się podobało, a ja ze trzy razy wczoraj przeglądałam, a właśnie i komodę musimy w listopadzie jeszcze kupić dla malucha, bo ubranka mi się nie mieszczą w naszych starych meblach :O

upatrzyłam sobie takie łóżeczko:
Łóżeczko Ola z SZUFLADĄ sosnowe + GRATIS Ceratka ! (1889500185) - Aukcje internetowe Allegro
wydaje mi się, że tanie, a kolor właśnie mi odpowiada, w ogóle, te jasne są tańsze niż ciemniejsze, więc fajnie, że jasne mi sie bardziej podobają:)

Super są te Wasze zakupy :D Ubranka dla maleństw są cudne...

Co do kupowania spodenek, to ja mam tylko bawełniane, jeansowych nie kupuję - bo one są dość mało wygodne.
Pajacyki będę używała do spania dla maleństwa.

A na wyjście ze szpitala założę pewnie. Bodziaka na długi rękaw, śpioszki. Na to pajacyk i kombinezon. Myślę, że tak będzie ciepło - zwłaszcza, że autem będę do domku wracała, więc na dworze będzie tylko moment ;)

A to moje ostatnie zakupki ;)

(na ostatnim zdjęciu jest rampers frotee taki po kąpieli)

Załączniki

• DSC01937.jpg
    DSC01937.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01938.jpg
    DSC01938.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01939.jpg
    DSC01939.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC01940.jpg
    DSC01940.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01941.jpg
    DSC01941.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01942.jpg
    DSC01942.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC01943.jpg
    DSC01943.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01944.jpg
    DSC01944.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01945.jpg
    DSC01945.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01946.jpg
    DSC01946.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
dziewczyny super zakupki

ani83 nie przejmuj sie juz uwagami! ja uslyszalam raz taka uwage po czym jak odpowiedzialam: To az tak zle mi zyczysz! skonczyly sie wszystkie uwagi i ta osoba ze mna juz oglada i kupuje rzeczy!!!

a po za tym moj zasob rzeczy tez nie jest az taki duzy jak dziewczyn z forum wiec tez chyba w koncu musze porzadnie zaczac nadrabiac :)

reklama
Do góry