reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
na86, blizniak dziekuje, mam nadzieje ze wózek spęłni moje oczekiwanie
podobał mi się jumper, widziasłam na ulicy mały, podobał mi sie jedo fyn 4ds, widziałam na ulicy... niestety jakościowo u kogos sie nie sprawdzil choc to nie powinien byc argument bo jeden szanuje a inny niszczym, ale nie podobał mi sie te rurki z boku na spacerówce... widziałam espiro GTX i jeszcze on byłby w moim typie... sama nie wiem ale dorjan 1610 z wysyłka kosztuje i jest gondola. dość długa 81 cm, spacerówka z podpórką na nóżki nieograniczoną rurkami (jak w wielu spacerówkach), ma rączkę dziecka też z tworzywa a nie materiałową wiec się nie pobrudzi, ma dużą wentylacje, parasolke, moskitierkę, pokrowce, torbe, ma fotelik,,, a kolor BRĄŻOWY :) uniseks taki :) i ciemny aby brudu nie było widać bo mnie to drażni. wkładka do gondoli nie jest biała to dla mnie też wazne. wiele mam argumentów na ten wózek, a cena nie straszna dla moich rodzicow ;)

pluszacze, kombinezon boski udało ci się kupić cudo

a ja byłam dziś wbiedronce i jednak kupiłam 2 pary rajstopek 68/74, nie było już innych rozmiarów, ale takie porządne są. mam nadzieje ze na zimę je założe, a jak nie na zimę to późną jesienią moze maly wejdzie w nie jeszcze :)

w Biedronce dla starszych dzieci są komlety czapka, szalik rekawiczki, fajne... i kompleciki bielizny, majteczki ikoszulka, tez super... tam jakosc rzecz jest dobra a niedrogo, polecam mamuski 3-5 latków

Ostatnia edycja:
A ja bzam w sobot na Bakalarskiej i kipiam par fajnzch ryecyz dla malusyka.Taki fajnz welurkowz pajac z kapturkiem kremowo-żółty do tego w komplecie śliniaczeek i małe niedrapki za 25zł,małe rajstopki 56-62 za 5zł,połśpiochy 11zł,połśpiochy i do tego bluzeczka za 20zł,czapeczka za 5zł.Chyba tyle.Bardzo zadowolona jestem i w czwartek znow się tam wybieram.Może znów cosik ciekawego wychaczę:)
No i oczywiście sobie też parę fajnych ciuszków kupilam.A co;)

krisowa- ja zakupiłam dla Daniela te rajstopki, super są- potwierdzam :-) i po praniu nic się z nimi nie dzieje. A ten rozmiar który kupiłaś to na pewno na jesień Ci starczy, ja mojemu wzięłam 80/86 ale w mniejsze też by się jeszcze wbił a ma roczek.
pluszacze- prześliczny ten kombinezon!

hej... bylam dzisiaj luknac na biustonosze:/ ehh nie znosze ich kupowac:(( nic nie znalazlam, a juz wam mowie dlaczego... niestety mam waski obwod i duza miseczke i odwieczny problem z tym.. juz teraz mam 70f a szukalam 70-75g i moge sobie tylko pomarzyc... niestety tutaj w tych 3 sklepach byly tylko zaczynajace sie od 95 te ieksze miseczki:/ wiec bede szukala dalej a jak nie to zostaje mi ratunek w siostrze ze mi cos najdzie w pl

reklama
magda ha skąd ja to znam.....co prawda ja noszę 70D ale tez jest problem....obód idzie zazwyczaj w górę razem z miseczką czyli 70B, 75C, 80D itd.....nie przewidzieli że ktoś może być szczupły i mieć większy biust:no: jak mnie to wkurza. Jak już znalazłam 70D to sie okazało że miseczki są dobre za to fiszbiny za szerokie i porażka...teraz olałam to wszystko i żeby się nie denerwować noszę te miękkie sportowe, i są super wygodne:-D

Do góry