na86, blizniak dziekuje, mam nadzieje ze wózek spęłni moje oczekiwanie
podobał mi się jumper, widziasłam na ulicy mały, podobał mi sie jedo fyn 4ds, widziałam na ulicy... niestety jakościowo u kogos sie nie sprawdzil choc to nie powinien byc argument bo jeden szanuje a inny niszczym, ale nie podobał mi sie te rurki z boku na spacerówce... widziałam espiro GTX i jeszcze on byłby w moim typie... sama nie wiem ale dorjan 1610 z wysyłka kosztuje i jest gondola. dość długa 81 cm, spacerówka z podpórką na nóżki nieograniczoną rurkami (jak w wielu spacerówkach), ma rączkę dziecka też z tworzywa a nie materiałową wiec się nie pobrudzi, ma dużą wentylacje, parasolke, moskitierkę, pokrowce, torbe, ma fotelik,,, a kolor BRĄŻOWY
uniseks taki
i ciemny aby brudu nie było widać bo mnie to drażni. wkładka do gondoli nie jest biała to dla mnie też wazne. wiele mam argumentów na ten wózek, a cena nie straszna dla moich rodzicow
pluszacze, kombinezon boski udało ci się kupić cudo
a ja byłam dziś wbiedronce i jednak kupiłam 2 pary rajstopek 68/74, nie było już innych rozmiarów, ale takie porządne są. mam nadzieje ze na zimę je założe, a jak nie na zimę to późną jesienią moze maly wejdzie w nie jeszcze
w Biedronce dla starszych dzieci są komlety czapka, szalik rekawiczki, fajne... i kompleciki bielizny, majteczki ikoszulka, tez super... tam jakosc rzecz jest dobra a niedrogo, polecam mamuski 3-5 latków