reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

cyśka racja- nie ma co się denerwować, pewnych nawyków/ przyzwyczajeń nie zmienisz. Co do cen wózków to między Bogiem a prawdą 1000 zł to mało jak na wózek w dzisiejszych czasach... Ja swoich rodziców i teściową od początku oświeciłam że to drogi interes że teraz wózki ok 2000, więc jak ostatecznie udało nam się kupić wózek spełniający większość naszych wymagań za 1000 to wszyscy twierdzą "o jak tanio" :-D
daissy śliczne ubranka!! Poprostu rozpływam się na widok ciuszków z mickey mouse :-) na ciuchach dorwałaś te rzeczy czy w "normalnym" sklepie? Ja wczoraj byłam na dziecięcym w h&m ale ceny mnie powaliły- spodenki które na ciuchach dopadłam ostatnio za 2 zł, tam kosztowały 40... Więc postanowiłam zostać wierną lumpeksom, mimo że przed ciążą nigdy moja noga w takim sklepie nie postanęła.

reklama
cyśka - jeśli chodzi o teściową to wiem coś na ten temat - niestety - tak samo !!!!:)
A ciuszków już trochę mam dla mojego małego, sporo dostałam od różnych znajomych. Jednak ciągle nie mogę się oprzeć jak widzę coś ślicznego:) No ale jeszcze tyle rzeczy trzeba kupić ......:)

Ostatnia edycja:
Fajne te wasze zakupki dziewczyny:tak:

Też bardzo lubie ubranka dla córeczki z motywami Myszki Miki,ostatnio zakupiliśmy w H&M taką fajną welurkową piżamke z Myszką Minie ,ale służy nam to jako dresik bo jak na piżamke to zagrube a wczle nie wygląda jak piżamka a bardziej jak dresik.;-)

Mama2006-fajne zakupki ,ja też wczoraj i dziś podostawałam paczki zubrankami i jestem bardzo zadowolona i pozytywnie zaskoczona bo ubranka używane a wglądają jak nowe:szok:naprawde udane zakupy!!!!

Wczoraj tez przyszła paczka z całym kompletem pościeli-baldachim ,prześcieradła bawełniane 2 i jedno frotte.POszwy na kołdre i poduszke,kołdra i poduszka rożek ,zadowolona jestem fajne żywe kolory:tak:

Wczoraj też pobuszowąłam po Tesco i zakupiłam kilka body na dł.rękaw bo takowych nie mam zadużo,3-pak półśpioszków wygodnie będzie po domku ubrać na body.Komplecik ciepła włochata misiowa czapeczka i rękawiczki.Fajna szara bluza ,skarpetki,komplecik body+polarkowe spodnie ogrodniczki,jedne welurkowe półśpiochy no i zapomniałam co jeszcze:confused:no i dla córci dwie pary polarowych spodni i zapas skarpetek.Były śliczne kombinezony ale stwierdziłam że za taki misiowy 95 to sporo.M się wczoraj śmiał bo powiedział że do oszczędnych osób nie należe a nagle stwierdziłam że 95 zł to zadużo na kombinezon:tak:ale jakoś tak mi się wydaje że za taki materiał to sporo ,to wolę za ta cene kupić fajniejszy,no i tym sposobem jestem nadal bez kombinezonu. może w weekend w Opolu coś znajde jak będziemy na zakupach.

Niepogniewajcie się laseczki że nie wkleje fotek ,ale przez te wystawianie ubranek na aukcje po mojej córci mam dość aparatu wklejania zmniejszania zdięć,bo sotatnimi czasy sporo musiałam tego porobić.

Także teraz czekam tylko na kosmetyki -kuzynka mi ma zakupić w Niemczech zażyczyłam sobie wszystko z Penaten przy Nicol też stosowałam i nadal stosuje kosmetyki z Penaten,odpowiadają mi.

daissy a nie wiesz czy były takie body z miki z długim rękawkiem? normalnie sie zakochałam. Tesco mam co prawda dosyć daleko ale autobusem bym się specjalnie wybrała. I w jakich cenach te ciuszki mniej więcej?

Ja odebrałam narazie paczke z allegro z 2 kpl pościeli i innymi drobiazgami.Do tego dzisiaj przywiozłam wózek :D wiec dzisiaj miałam bardzo dobry dzień :).Przywiozłam sobie do tego jeszcze kilka rzeczy od siostry w spadku: przewijak, kombinezonik fioletowy (przypadkowo pod kolor wózka)dla małej i drugi taki pluszakowy(ciężko opisać co to dokładnie za materiał) ciemny róż jak bedzie troszke większa.
I prywatna szafa małej powoli się zapełnia.
Teraz tylko czekam aż moja siostra zwiezie reszte malutkich ubranek od swojej teściowej,a jak juz pisałam jest tego troszke.Zakaz zakupowy ciuszków w zwiazku z tym dalej mnie obowiązuje, ale zostaje mi uśmiechac sie i wzdychac jakie piekne nad waszymi.Wiec dodawajcie zdjecia :)

A ja znów udałam się dzisiaj do ciucholandu ;) I trafiłam na fajną okazję - ciuszki dziecięce za 1zł. Kupiłam Kubie ogrodniczki jeansowe firmy H&M za 1zł :) Ogólnie kupiłam ubranka dla Kuby i maluszka i dałam 5zł :D Jak zwykle coś trafię hehe.

Uwielbiam robić zakupy dla dzieci :D

O ciucholandach mogłabym się dużo wypowiadać pracowałam w takim sklepie i wiem co i jak,szczerze polecam.
Pisałyście o stanikach ja przed ciążą miałam problem z rozmiarami ale odwrotnie niż Wy bo mam 80A:szok: no i nigdy takowego niemogłam kupic co najwyżej 80B i to push-up teraz na szczęście proporcje się wyrównały ale te puszapy mnie uwierają i pora kupić sobie zwykłe.

reklama
img0424u.jpg
img0423kk.jpg
img0422oi.jpg

Do góry