poroniona84
Fanka BB :)
cyśka racja- nie ma co się denerwować, pewnych nawyków/ przyzwyczajeń nie zmienisz. Co do cen wózków to między Bogiem a prawdą 1000 zł to mało jak na wózek w dzisiejszych czasach... Ja swoich rodziców i teściową od początku oświeciłam że to drogi interes że teraz wózki ok 2000, więc jak ostatecznie udało nam się kupić wózek spełniający większość naszych wymagań za 1000 to wszyscy twierdzą "o jak tanio"
daissy śliczne ubranka!! Poprostu rozpływam się na widok ciuszków z mickey mouse :-) na ciuchach dorwałaś te rzeczy czy w "normalnym" sklepie? Ja wczoraj byłam na dziecięcym w h&m ale ceny mnie powaliły- spodenki które na ciuchach dopadłam ostatnio za 2 zł, tam kosztowały 40... Więc postanowiłam zostać wierną lumpeksom, mimo że przed ciążą nigdy moja noga w takim sklepie nie postanęła.
daissy śliczne ubranka!! Poprostu rozpływam się na widok ciuszków z mickey mouse :-) na ciuchach dorwałaś te rzeczy czy w "normalnym" sklepie? Ja wczoraj byłam na dziecięcym w h&m ale ceny mnie powaliły- spodenki które na ciuchach dopadłam ostatnio za 2 zł, tam kosztowały 40... Więc postanowiłam zostać wierną lumpeksom, mimo że przed ciążą nigdy moja noga w takim sklepie nie postanęła.