reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Hej dziewczyny, ale sie ciesze, ze u was wszystko w porzadku. Szczegolnie u Ciebie Magda z ulga czyta sie dobre wiadomosci ☺dobrze, ze Twoje zle przeczucia sie nie sprawdzily!
Ja tez dzis mialam wizyte. Z dzidzia wszystko super, wazy juz 2.3kg, wedlug usg 33t5d a wszystkie inne aplikacje wskazuja tydzien do przodu. Widzialam nawet buzke w 3D, ale zdjecia brak :-( jednak najwazniejsze jest to, ze glowka jest na dole, a wczesniej lekarz straszył cesarka. Uff co za ulga! Oby tak zostalo :-)

Czesc kobietki.

Bardzo sie ciesze ze u Was wizyty w porzadku.

Magda super te maly tak pieknie rosnie :tak:

U mnie po badaniu kazala odstawic magnez i obserwowac co bedzie sie dzialo.Mala ma glowke bardzo nisko mowila ze przy badaniu ja dotykala,rozwarcie na jeden palec.To tak w skrocie :)

Mkvet ciezko stwierdzic jaka mala decyzje podejmie ;) czytalam ze niektore czasem dosc dlugo tak laza...musze czekac na decyzje Vivi :D

Jedyne co zauwazylam to ze dzis mi niedobrze mam nadzieje ze jeszcze jakiejs jelitowy nie zalape :/

reklama
Do góry