reklama
magmich
Fanka BB :)
Ubranka w rozmiarze 50. Ale bardzo szybko przybrała.ooo to bardzo maleńka, jaki rozmiar ubranek nosiła taka drobinka?
Bettina2701
Magda świetne wieści. A Theo taki duży, aż ciężko uwierzyć, że na pewnym etapie podejrzewali, że słabo rośnie
anit80
Madzia bardzo się cieszę z tych dobrych wiadomości.
beemik
Hej dziewczyny, ale sie ciesze, ze u was wszystko w porzadku. Szczegolnie u Ciebie Magda z ulga czyta sie dobre wiadomosci ☺dobrze, ze Twoje zle przeczucia sie nie sprawdzily!
Ja tez dzis mialam wizyte. Z dzidzia wszystko super, wazy juz 2.3kg, wedlug usg 33t5d a wszystkie inne aplikacje wskazuja tydzien do przodu. Widzialam nawet buzke w 3D, ale zdjecia brak :-( jednak najwazniejsze jest to, ze glowka jest na dole, a wczesniej lekarz straszył cesarka. Uff co za ulga! Oby tak zostalo :-)
Ja tez dzis mialam wizyte. Z dzidzia wszystko super, wazy juz 2.3kg, wedlug usg 33t5d a wszystkie inne aplikacje wskazuja tydzien do przodu. Widzialam nawet buzke w 3D, ale zdjecia brak :-( jednak najwazniejsze jest to, ze glowka jest na dole, a wczesniej lekarz straszył cesarka. Uff co za ulga! Oby tak zostalo :-)
Czesc kobietki.
Bardzo sie ciesze ze u Was wizyty w porzadku.
Magda super te maly tak pieknie rosnie
U mnie po badaniu kazala odstawic magnez i obserwowac co bedzie sie dzialo.Mala ma glowke bardzo nisko mowila ze przy badaniu ja dotykala,rozwarcie na jeden palec.To tak w skrocie
Bardzo sie ciesze ze u Was wizyty w porzadku.
Magda super te maly tak pieknie rosnie
U mnie po badaniu kazala odstawic magnez i obserwowac co bedzie sie dzialo.Mala ma glowke bardzo nisko mowila ze przy badaniu ja dotykala,rozwarcie na jeden palec.To tak w skrocie
Mkvet ciezko stwierdzic jaka mala decyzje podejmie czytalam ze niektore czasem dosc dlugo tak laza...musze czekac na decyzje Vivi
Jedyne co zauwazylam to ze dzis mi niedobrze mam nadzieje ze jeszcze jakiejs jelitowy nie zalape :/
Jedyne co zauwazylam to ze dzis mi niedobrze mam nadzieje ze jeszcze jakiejs jelitowy nie zalape :/
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Aschlee, Beemik cieszę się,że i u Was pozytywnie! Teraz to już tylko wypatrywać, kiedy pojawi się kolejny okruszek
Podziel się: