reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Po dzisiejszej wizycie moje Dziecię waży w 34 tygodniu 2,200 kg. Czyli tak jak powinien. Moje wyniki ciut ciut spadły więc profilaktycznie mam brać żelazo i za 3 tygodnie kolejna wizyta. Także wszystko w porządku.

reklama
Pani Ag bardzo dobre wieści. Oby więcej takich :-)

Ja czekam dziewczyny na wizytę w czwartek jak na zbawienie. Strasznie jestem ciekawa w jakim stanie jest moja blizna. Nie wiem na ile mogę sobie pozwolić np z chodzeniem. Zwłaszcza, że Theo taki duży. Dobrze, że czas tak szybko mija :-)

PaniAg jak ja bym chciała mieć dziecinkę 2200, byłabym o wiele spokojniejsza. :sorry2: A u mnie w 33 tygodniu 2500-2700 :szok:

Magda wszystko dobrze na pewno u Ciebie ale wiadomo, że spokojna będziesz dopiero po wizycie. :tak:
Bozienka ciekawe na kiedy zaplanują Ci cc, może będziesz pierwsza na forum. :-D

Dziewczyny, jeszcze trochę! Juz styczen mamy a niedawno był maj i malutkie kropeczki fasoleczki! Ja teraz mam nastepna wizyte za 3 tygodnie, z wynikami. A to juz bedzie naprawde koncowka, az sama nie wierze! :-)

reklama
Do góry