reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
U mnie 11 stycznia usg i 18 stycznia wizyta
Bettina2701
Magmich dobre wieści. A przypomnij w którym jesteś tygodniu? Twoje dziecię to taki okruszek
Magda a jak u Ciebie? Data cc ustalona?
Magda a jak u Ciebie? Data cc ustalona?
Bettina2701
ooo to bardzo maleńka, jaki rozmiar ubranek nosiła taka drobinka?
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kochane wieści po wczorajszejwizycie są dobre. Pan doktor robił dwa razy badanie. Na pustym i pełnym pęcherzu. Sprawdził wszystko bardzo dokładnie. Powiedział, że nie może mi dać 100% gwarancji, że wszystko podczas operacji będzie idealnie szło, ale stwierdził,że to co jest w stanie ocenić wygląda bardzo dobrze. Że mając porównanie z całą masą pacjentek podobnych do mnie, uważa iż nie ma żadnego większego ryzyka. Blizna trzyma, łożysko bardzo daleko od szyjki, żadnych przesłanek, żeby wrastało. Jeśli zatem okaże się podczas cięcia,że coś jest nie tak, to będzie jeden z tych przypadków, gdzie nie da się tego wcześniej przewidzieć. Uspokoił, że mam nie snuć czarnych scenariuszy, bowiem wszystko jest ok
Co do terminu, to jednak koniec stycznia cięcie, bo Theo jest duży i rośnie w tej chwili za szybko na moje możliwości. Waży 2950g, co jednak działa na moją niekorzyść. Dokładnej daty dowiem się w przyszłą środę na wizycie u mojej głównej prowadzącej. Ktg wykazuje skurcze, więc mam oczywiście uważać na siebie i bardzo uważnie śledzić ruchy dziecka
Co do terminu, to jednak koniec stycznia cięcie, bo Theo jest duży i rośnie w tej chwili za szybko na moje możliwości. Waży 2950g, co jednak działa na moją niekorzyść. Dokładnej daty dowiem się w przyszłą środę na wizycie u mojej głównej prowadzącej. Ktg wykazuje skurcze, więc mam oczywiście uważać na siebie i bardzo uważnie śledzić ruchy dziecka
Podziel się: