reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Ja po wizycie Alicja waży 2600, jak się pchała na świat wcześniej tak teraz szyjka nawet nie drgnęła i ładnie zamknięta, Mała standardowo wtulona we mnie. Czyli teraz będę Hrabinkę prosić żeby wyszła hehe

Jestem po wizycie i w szpitalu ;-) u lekarza szyjka zgladzona kazał jechać na oddział a tutaj już 1 cm rozwarcie a minęło może 20 min ;-) jak w nocy się nic nie będzie działo to jutro mój lekarz podejmie decyzję czy będzie jutro cięcie czy jeszcze nie

Bettina ale jestem ciekawa wagi Twojej córci po porodzie. Być może któryś pomiar ja zawyza? Ja tak obstawiam u siebie. Theo ma długie nogi i dość spory brzuszek i stąd pewnie u nas tak wychodzi. Współczuję przygód z badaniami! Ładny burdel tam mają :confused:

Nova jaka śliczna fotka!!! Piękna buziunia :-) Z tym znieczulenieniem,to ciężko cokolwiek doradzić. Ja wolę być świadoma. Jakoś mam wrażenie,że wtedy kontroluje sytuacje. Nie słyszałam jednak by ogólne znieczulenienie szkodziło dziecku :sorry:

Demolko często tak jest,że te maluchy co najbardziej straszą najpóźniej wychodzą z brzuszka. Najważniejsze,że wszystko ok. Ciesz się brzuszkiem póki jest :-)

reklama
Bozenko juz ci zazdroszcze ze za chwile bedziesz tulic bobasa;) powodzenia zycze i czekamy na dobre wiesci!

demolko to tak jak u mnie szyjka sie skracala od 19 tyg musialam lezec a teraz akcja stop i maly twardo siedzi ,w nasttyg mam wizyte juz ostatnia oby akcja ruszyla

Do góry