reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Jestem juz po :)
Corcia nadal jest Corcia i ginekologa powiedzial ze juz bedzie :) ladnie rosnie, lasnie bije serduszko :)
Bede miala cesarke na 100 procent z tydzien przed terminem gdzies.
Powoli mi sie robi anemia ale to standard. Dalej mam duphaston bo mam niski progesteron i jak mi twardnieje brzuch to brać nospe oczywiscie heh
I chyba tyle :)

Super choco, ze wszystko ok i ze dalej dziewczynka, tez chciałabym miec ta pewność. Ja tez mam anemie i oprocz brania zelaza wpadlam na pomysl, ze moge sobie soczki z warzyw i owocow robic-mam taka super wyciskarke, ze nawet mi szpinak przemieli, wiec bede uzupełniac niedobory witamin :)
A co do porodu, to mnie tutaj tez straszą, ze przez mieśniaka moge mieć cesarke, a w Polsce jak pytalam na ostatniej wizycie 2 tyg.temu to mi ginekolog powiedział, ze on wcale nie przeszkadza, bo jest na tylnej ścianie i nie jest wskazaniem do cc. Ja chce naturalnie! ;)

reklama
Pisalam tak ogolnie na tym naszym ogolnym watku.Z Vivi wszystko w porzadku.Rosnie pieknie lekarz sie smial ze nad podziw ruchliwa jest.W poniedzialek maja dzwonic z wynikami glukozy i potem czekac na wyniki toxo i cytomegalii.Zaproponowal mi szczepienia na grype ale sama nie wiem jakos co robic .No i pilne skierowanie do kardiologa dostalam.
Ktg stwierdzil tylko krotko ok nawet nie wnikalam bo i tak sadze ze za wiele mu nie powiedzialo wiec traktuje ze zrobil je przy okazji tego drugiego badania.
Wyszlo ze macica cwiczy juz do porodu ale ze skurcze nie sa niebezpieczne ze mam brac 3x2 tabletki magnezu dziennie,progesteron zostaje 1x1 i zelazo 1 tabletka na noc bo wyszlo niskie :/ a liczylam ze bedzie ok bo wczesniej bywalo w granicach 12-15

Choco nie ma sprawy we dwie zawsze razniej ;)

Do góry