reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Dziewczyny ostatnio po macoszemu traktowała ten wątek wiec ogólnie do wszystkich co mieli ostatnio wizyty gratuluję !!!

Beemik moja tez dopiero w 23 się pokazała a niektóre z was wiedziały juz 2 miesiące wcześniej prawie wiem jak to irytuje:*

U nas w domu na anemię zawsze była i będze czarna porzeczka może masz w domu takie domowej roboty dzemiki lub musy? Wierz mi ze to bardzo pomaga !!!
Mi pobrały cukier przed z palca czy mogą mi podać glukozę i z krwi ale ro wynik był później

Dzieki Kropek, akurat ostatnio przywiozłam sobie z Polski dzemiki domowej roboty i czarna porzeczka tez tam jest. Mam tez sok z aronii :) dzis juz zjadlam makaron z łososiem i swiezym szpinakiem, a od jutra mam juz żelazo do łykania - nie musiałam w aptece nic za nie płacić, bo w ciąży jestem :-) czasami pozytywnie zaskakują mnie te Niemcy ;)

Aronią obniża mocno ciśnienie wiec z tym też ostrożnie ja uwielbiam smak aronii mogłabym pić litra mi soczek ale śpię po tym strasznie bo z naturyam niskie cisnienie:(

Beemik na dobra Krankenkasse trafilas.Ja dopiero teraz zmienilam bo w poprzedniej za wszystko musialam bulic sama.Ale niestety femibionu 2 zadna kasa niepokrywa :/ a za 90 tabsow 50 euro no ale co zrobic ;) za to ta teraz pokryje tez jutrzejsze badanie na toxo i cytomegalie :)

Dziewczyny ratujcie , jestem mega przeziębiona. Trzeci dzien leze w lozku, stan podgorączkowy i katar jak ich mało. Twarz mnie boli, uszy zatkane, o miagdalach nie wspomnę [emoji30][emoji30][emoji30]
Brak sił...

Walentyneczka do lekarza rodzinnego ja jak byłam chora brałam syrop dla ciężarnych piłam litrami herbatę z cytryna I sokiem malinowym i bardzo mi pomógł mleko z czosnkiem I miodem piłam go 2 x dziennie i szybko przeszło odkąd właśnie ten czosnek piłam

Madziu mnie ostatnio na nogi postawiła woda utlenionia jak miałam angine w szoku byłam ale po dwóch dniach i 3 krotnym płukaniu woda utlenioną po anginie nie było śladu a cała ropa z czopow zeszła :)

reklama
Do góry