reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Dziewczyny ostatnio po macoszemu traktowała ten wątek wiec ogólnie do wszystkich co mieli ostatnio wizyty gratuluję !!!

Beemik moja tez dopiero w 23 się pokazała a niektóre z was wiedziały juz 2 miesiące wcześniej prawie wiem jak to irytuje:*

U nas w domu na anemię zawsze była i będze czarna porzeczka może masz w domu takie domowej roboty dzemiki lub musy? Wierz mi ze to bardzo pomaga !!!
Mi pobrały cukier przed z palca czy mogą mi podać glukozę i z krwi ale ro wynik był później

Dzieki Kropek, akurat ostatnio przywiozłam sobie z Polski dzemiki domowej roboty i czarna porzeczka tez tam jest. Mam tez sok z aronii :) dzis juz zjadlam makaron z łososiem i swiezym szpinakiem, a od jutra mam juz żelazo do łykania - nie musiałam w aptece nic za nie płacić, bo w ciąży jestem :-) czasami pozytywnie zaskakują mnie te Niemcy ;)

Aronią obniża mocno ciśnienie wiec z tym też ostrożnie ja uwielbiam smak aronii mogłabym pić litra mi soczek ale śpię po tym strasznie bo z naturyam niskie cisnienie:(

Beemik na dobra Krankenkasse trafilas.Ja dopiero teraz zmienilam bo w poprzedniej za wszystko musialam bulic sama.Ale niestety femibionu 2 zadna kasa niepokrywa :/ a za 90 tabsow 50 euro no ale co zrobic ;) za to ta teraz pokryje tez jutrzejsze badanie na toxo i cytomegalie :)

Dziewczyny ratujcie , jestem mega przeziębiona. Trzeci dzien leze w lozku, stan podgorączkowy i katar jak ich mało. Twarz mnie boli, uszy zatkane, o miagdalach nie wspomnę [emoji30][emoji30][emoji30]
Brak sił...

Walentyneczka do lekarza rodzinnego ja jak byłam chora brałam syrop dla ciężarnych piłam litrami herbatę z cytryna I sokiem malinowym i bardzo mi pomógł mleko z czosnkiem I miodem piłam go 2 x dziennie i szybko przeszło odkąd właśnie ten czosnek piłam

Madziu mnie ostatnio na nogi postawiła woda utlenionia jak miałam angine w szoku byłam ale po dwóch dniach i 3 krotnym płukaniu woda utlenioną po anginie nie było śladu a cała ropa z czopow zeszła :)

reklama
Do góry