reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Wracając do tematu dentysty..... Moja dentystka ma takue podejścue,żeby co się da robić po porodzie. Dziś miałam tylko kamień, paiskowanie i fluoryzacje, cokolwiek jest dotrwa spokojnie do wizyty po porodzie.
Wiadomo,ze jak cos trzeba pilnie to sie robi ale ja na szczescie nie mam.

Hej, ja juz po wizycie, troche rozczarowana jestem, bo dzidzia miała złączone nóżki i ciezko było stwierdzic co w środku siedzi. W Polsce lekarz mi powiedział, ze dziewczynka bedzie i chcialam to potwierdzic, ale moze następnym razem sie uda ;) poza tym mam lekką anemie, ale chyba nie ja jedna mam z tym problem na tym etapie-dostałam juz odpowiednie środki do zazywania no i chciałabym tez troche z dieta pokombinować. Ale najważniejsze, ze z dzieciątkiem wszystko w porządku, chociaż nie znam żadnych wymiarów, nawet wagi ;(

Aschlee pytałas ostatnia jak wyglada badanie na glukoze-ja dostalam glukoze do domu :) mam zjesc normalne śniadanie, a pół godziny przed wyjsciem z domu na wizyte, wypić 200ml glukozy i oni mi dopiero krew pobiorą. No śmiechu warte po prostu! Ale co ja bede z nimi gadać. Co kraj to obyczaj.

Bemik dobrze ze z dzidzia wssystko ok :-) może dziewczynka i się wstydzi ;-)
Z anemia tez walczę ;-) ale ja mam ja nawet nie będąc w ciąży ;-) z ta glukoza to powiem Ci ze dziwne

reklama
Do góry