reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Nie wiem,czy mogą mi coś dać na uspokojenie,ale zapytam ich. Jakoś do tej pory mimo nerwów dawałam radę,ale czuję, że będzie ciężko. Wklucie w kręgosłup wspominam strasznie. O e przy Nelly zrobili to perfekcyjnie,tak z każdym cięciem było gorzej. Z Kają to już w ogóle...3 próby,a ja wylam. Bardziej się jednak boję operacji. O to łożysko...ehh....

Zuzanko no 39 brzmi dużo lepiej! Cieszę się,że córcia zdrowa. Te pomiary to naprawdę są orientacyjne :-)

I ja po polowkowym - Malutka obejrzana od stop do glowy, wszystko jest ok. Wazy ok 400g. Ja mam slabsze przeplywy z lewej strony, ale kontrolujemy i dawka clexane na razie bez zmian.

Magda - a jak to jest z porodem naturalnym po jednym cc? Bo moj gin mowil, ze na razie mam sie nastawic na naturalny porod.

Szogi dobrze ze z mala dobrze jest :-)
Mi też mówił ze jak blizna będzie w dobrej kondycji mię będzie zrosot itd to poród naturalny . Kiedy miałaś cc ? Mi 1 stycznia minie 4 lata

Szogi super że z malutką dobrze. Ja mam przerwy 6 lat no jak będę rodzić to prawie 7 i położna powiedziała że moge rodzić nn ale nie mogą wywoływać (dwa miałam wywoływane) i nie może poród długo trwać (niewiem jeszcze co znaczy długo). Z lekarzem jeszcze nie rozmawiałam

reklama
Do góry