reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

agisan śliczny :tak: jesteś dużo drobniejsza ode mnie. Przynajmniej po zdjęciu tak mi się wydaje.
Jedyny minus to taki,że nikt nie widzi albo nie chce widzieć w komunikacji,że laska z brzuchem i stój. Wczoraj się tak nastałam,że w nocy nie wiedziałam jak leżeć bo tak mnie bolał brzuch. Chyba,ze Tymuś mnie skopał po lewym boku :sorry2:

reklama
Na_cik. Dzięki. Czasami trzeba ludziom posapać nad uchem, żeby się zorientowali ;)

Smoniczka. Dzięki, ale w kompleksy nie wpadaj! Ja po urodzeniu dziewczynek nie mogę wrócić do mojej normalnej wagi. Zaczęłam wręcz straszyć zapadniętymi policzkami, a biust zaginął gdzieś w akcji. A kiedyś kiedyś w młodości (;)) to w ogóle było mnie 14kg więcej. Waga raz ciężka raz lekka. Nie wiadomo co przyszłość (patrz menopauza i takie tam) przyniesie ;))

Ostatnia edycja:
Błękitna Orchideo śliczny masz już brzuszek:-)

Marta jakie fajne zdjęcie. Synek widać, że fotogeniczny:-D

A teraz ja się pochwale brzuszkiem, w końcu dorwałam aparat:-):
23t5d21.jpg23t5d
I tak dla małego porównania, moja kolekcja zdjęć:
mojakolekcja.jpg

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry