reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

my w pokoju dzidziusia na razie mamy...graciarnię :)
stoja tam pudła (tych mozna szybko sie pozbyć) ale stoi tez kanapa i biblioteczka.
I to spedza mi sen z powiek- zaden ten mebel nie pasuje do pokoiku dzidzi ale nie wiem co z nimi zrobic. Kanapa zostanie przez kilka miesięcy- bedę miała na czym karmic, przewinąć itp.
Ale biblioteczka?? Ksiazki trzeba przeniesc do sypialni (kupic nowe szafki) ale nie chce pozbywac się tego mebla bo jest ładny. Ale nie ma go gdzie wstawic!:crazy:

reklama
u mnie też stoi kanapa- wykorzystam ją z pewnością. Mam też regał, uprzątnęłam trochę książki a te, których było mi szkoda ułożyłam na dwóch dolnych półkach. Muszą tam zostać dopóki nic innego nie wymyślę. Regał stoi w rogu i nawet tych książek za bardzo nie widać.

Aniołeczek- bo to są nasze ksiązki ;-) uwazam że dzidzius powinien miec swoj pokoik, tylko dla siebie (skoro juz taki pokoj mamy, osobny, dla dziecka). I w dzidziusiowym pokoju nie powinno być naszych rzeczy, on powinien miec swoje półki na swoje ksiązki i zabawki.

Myslałam żeby tę biblioteczkę przerobic własnie na regalik na zabawki i ksiazki dla dziecka- ale to za kilka miesiecy jak zniknie kanapa. A przez ten czas nie mam gdzie tej biblioteczki wstawic :baffled: i tak zle i tak niedobrze

kolejne podsumowanie Czyli prawie 23tc / 18tc / i ok 5tc

słabo nam to idzie... ;-)

Załączniki

• 18102012379.jpg
    18102012379.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 73
MARTA ale piękny pokoik!! też mi się takie coś na ściane podoba:) kupwałaś to czy malowałaś?? pytam bo ludzie różne zdolnosci maja:) ka bardzo chciałam postacie z madagaskaru bo będę miec komplet z motywem żyrafy. a brzuszek uroczy i malutki a Ty juz w 26 tygodniu:)
KLOWEE ale ustrzeliłaś promocję:) ubranka śliczne!
AGAOD ale masz okrąglutki brzusio. sliczny!!!! zakochałam się w nim:-D
EVE no Ty tez już masz co prezentowac. pięknie:)
GNIDKA no co Ty mówisz?? przeciez ładnie rośniesz:) brzusio śliczny!

Naoglądałam się tych Waszych super brzucholi i wrzucam własny do kolekcji. Zdjęcie z wczoraj: 21 tygodniowy brzuchol i .... ręcznik zielony Ikea w rolach głównych ;))

IMAG0169.jpg

reklama
Do góry