reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

przecudne macie brzuszki
Marta, pokoik świetny:-)
klowee, zakupy pierwsza klasa:-)
teraz kolej na mnie, czas ujawnić się ze swoim apartamentowcem:happy2: i jak zwykle kiedy biorę aparat do ręki to bateria rozładowana, więc zdjęcie z telefonu ale widać co trzeba:blink:

Załączniki

• 16102012124.jpg
    16102012124.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Lutówki mają już ewidentnie ciążowe brzuszki :-D Ale ten czas leci... zauważyłyście, że na bb już czerwcowe przyszłe mamy się pojawiły?

marta - fajniutki ten pokoik dla Waszego synusia. Ja niestety mogę sobie na razie o takowym pomarzyć... Może latem 2013 przeniesiemy się na większy metraż... póki co prace w tym kierunku przystopowały :dry:

martuszka dlaczego myślisz że lepiej byłoby zamienić??

pomyslałam że lepiej komoda pod okno a potem łózeczko, bo wtedy łózeczko nie stałoby bezpośrednio pod oknem.
Pod oknem światło mocno i bezposrednio swieci w oczy, do tego może zawiać od okna dzidziusia i zawsze lepiej, szybciej dojść do łózeczka jak stoi pierwsze.
Ale nie widzę całego pokoiku więc może obecne ustawienie jest korzystniejsze i mogę się mylić;-)
Te dwa mebelki są dość lekkie- więc mozesz jeszcze sobie popróbować co lepiej się sprawdzi.

Ja sama teraz jestem na etapie rozplanowywania jak ustawić mebelki (których jeszcze nie mam ;-)). I głowa mi paruje :-D

reklama
Rozważaliśmy taką opcję ale ta wydała nam się lepsza. Okno jest na wschód o tam jest krótko słońce, poza tym jest roletka. Z dojściem nie ma problemu a obok łóżeczka mam kanapę więc będę miała możliwość czuwania nad maluszkiem.Z resztą tak jak mówisz, zawsze można przestawić jak się nie sprawdzi taki układ :-)

Do góry