reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

przecudne macie brzuszki
Marta, pokoik świetny:-)
klowee, zakupy pierwsza klasa:-)
teraz kolej na mnie, czas ujawnić się ze swoim apartamentowcem:happy2: i jak zwykle kiedy biorę aparat do ręki to bateria rozładowana, więc zdjęcie z telefonu ale widać co trzeba:blink:

Załączniki

• 16102012124.jpg
    16102012124.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Lutówki mają już ewidentnie ciążowe brzuszki :-D Ale ten czas leci... zauważyłyście, że na bb już czerwcowe przyszłe mamy się pojawiły?

marta - fajniutki ten pokoik dla Waszego synusia. Ja niestety mogę sobie na razie o takowym pomarzyć... Może latem 2013 przeniesiemy się na większy metraż... póki co prace w tym kierunku przystopowały :dry:

martuszka dlaczego myślisz że lepiej byłoby zamienić??

pomyslałam że lepiej komoda pod okno a potem łózeczko, bo wtedy łózeczko nie stałoby bezpośrednio pod oknem.
Pod oknem światło mocno i bezposrednio swieci w oczy, do tego może zawiać od okna dzidziusia i zawsze lepiej, szybciej dojść do łózeczka jak stoi pierwsze.
Ale nie widzę całego pokoiku więc może obecne ustawienie jest korzystniejsze i mogę się mylić;-)
Te dwa mebelki są dość lekkie- więc mozesz jeszcze sobie popróbować co lepiej się sprawdzi.

Ja sama teraz jestem na etapie rozplanowywania jak ustawić mebelki (których jeszcze nie mam ;-)). I głowa mi paruje :-D

reklama
Rozważaliśmy taką opcję ale ta wydała nam się lepsza. Okno jest na wschód o tam jest krótko słońce, poza tym jest roletka. Z dojściem nie ma problemu a obok łóżeczka mam kanapę więc będę miała możliwość czuwania nad maluszkiem.Z resztą tak jak mówisz, zawsze można przestawić jak się nie sprawdzi taki układ :-)

Do góry