reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Ale brzuszków się pojawiło.
Poli Twój też widzę pokaźny:-)
Aniu, Smoniczka Wasze chyba już troszkę mniejsze, ale itak są śliczne, i tak jak Ania wspomniała, może to i lepiej, bo pod koniec ciąży będzie mniej do dzwigania:-D

reklama
Piekne domki lutowych bobaskow :-)
oto moj 24w1d :-)
Foto-QIL6XJBE.jpg

Cortina przyznaj się gdzie masz brzuch, pewnie do zdjęcia na półkę odłożyłaś :-D, gdybym nie wiedziała to bym w życiu nie powiedziała, że ty w ciąży jesteś :cool2:

Hehe no dokładnie Poli. Będziemy wozić taczką:-D Co ciekawe na razie przytyłam 5kg, nie wiem czy to dużo czy mało. A i mam 95cm w brzuszku.
Cortina jaka z Ciebie laska:-) Widać dieta wychodzi.:tak: Taki malutki brzuszek, że ledwo co go widać:-D

reklama
Do góry