reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
marta-l piękny brzusio, taki zgrabniutki :) a pokoik super. My jeszcze nie jesteśmy na etapie urządzania pokoju bo na razie kończymy remont domu żeby do końca roku się uwinąć z przeprowadzką a roboty jeszcze trochę zostało, płytki w kuchni i łazience, gładzie na ścianach i panele...na szczęście większa i gorsza cześć remontu już za nami... ale jak tylko się uwiniemy to od razu zabieram się za pokoik :)

Ostatnia edycja:
marta śliczny pokoik i super brzusio:-D tylko pozazdrościć

w końcu i ja wybrałam sie na zakupy, co prawda nie zamierzone, bo miałam jechać do reala i zobaczyć rowerki dziecięce na prezent, a że nie było rowerków to było dużo czasu na oglądanie ciuszków... i poszalałam, ale ceny też zachęcajace body od 5 do 9 zł a spiochy po 13 zł:-) a rozmiary wzięłam od 56 do 68

Załączniki

• DSC03486.jpg
    DSC03486.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC03487.jpg
    DSC03487.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
marta- super pokoik :tak: gotowy czeka na Maluszka. To juz duża radość tak urządzać i układać ubranka na półeczkach :tak:
nie widać całego pokoiku- ale czy nie lepiej byłoby zamienić komodę z łóżeczkiem?
Brzuszek tez masz superowy:-)

Klowee- fajne ubranka kupiłaś :tak:

Do góry