reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

annaroksana foteczki super:-)
martyynaa tak wiele musiałaś przejść, to straszne:-( spokoju i zdrówka na pozostałe tygodnie ciąży!

domikcw cudne te Wasze szaleństwa!!! brzuszek widoczny - rośnie mieszkanko rośnie:)

a ja jak tylko się pochwaliłam znajomej że chyba będzie chłopak, to zaoferowała ciuszki po swoim synku:) tak mi się miło zrobiło:)))

Ostatnia edycja:
reklama
domik ale extra kawalerka maluszka :) pochwal się gdzie dresik upolowałaś? jest super :)

dziewczyny widzę, że wszystkie powoli szalejemy z zakupami :) ja później porobię fotki moich zdobyczy to wrzucę. I obiecane zdjęcie brzuszka.

ten sklep co kupilam tam dresik to jest jakiś DYSKONT RODZINNY GIW czy jakos tak. były jeszcze w tej samej cenie dresiki w kropeczki. to znaczy sie była czapeczka np. niebieska w białe kropeczki do tego spodenki w tez kropeczki a całe niebieskie były buciki, sweterek i drugie spodenki i zastanawiam się czy nie kupic jeszcze jednego dresiku. mam rozmiar s najmniejszy ale i tak pewnie bedzie duży. naja tam fajne ceny bo kupiłam koszuli za 2,80 i body za 3,5 tylko nie zawsze takie promocje sa.

a spodenki mama wykopała za 1 zł w BIGA chyba tak to się nazywa:)

U mnie w mieści niestety nie ma takiego sklepu, najbliższy chyba w katowicach. Muszę się przejść do snc albo pepco, w tym drugim mają dużo ubranek dziecięcych ale niewiem jak z cenami.

w pepco maja fajne ubranka:) ale do tego sklepu mam też daleko bo ponad 30 km.. jest u nas jeszcze jakiś TEXI MARKET i tam też maja spoko ceny.widziałam kocyki kompielowe za 16.99

Dziewczynki oto my z dzisiaj :) 18t2d

Załączniki

• IMAG0079.jpg
    IMAG0079.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Do góry