reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Brzuszki Lutówek coraz ładniejsze :-) Mój chyba już też jest widoczny nie tylko dla tych, którzy wiedzą o ciąży. Wczoraj w sklepie spotkałam sąsiada, który mieszka kilka ulic ode mnie i sam zauważył, ze drugi Maluszek jest w drodze :-)

annaroksana foteczki super:-)
martyynaa tak wiele musiałaś przejść, to straszne:-( spokoju i zdrówka na pozostałe tygodnie ciąży!

domikcw cudne te Wasze szaleństwa!!! brzuszek widoczny - rośnie mieszkanko rośnie:)

a ja jak tylko się pochwaliłam znajomej że chyba będzie chłopak, to zaoferowała ciuszki po swoim synku:) tak mi się miło zrobiło:)))

Bo to bardzo miłe takie gesty. Ja 8 dużych kartonów rzeczy po Antku wydałam koleżance która w maju urodziła synka. I nie żałuje. Chociaż teraz jestem goła i wesoła :) Ale się cieszyłam widząc jej minę na taką ilość rzeczy. I wiem, że i tak pewnie odda mi je z powrotem bo to kochana kobietka jest :)
Brzuszki Lutówek coraz ładniejsze :-) Mój chyba już też jest widoczny nie tylko dla tych, którzy wiedzą o ciąży. Wczoraj w sklepie spotkałam sąsiada, który mieszka kilka ulic ode mnie i sam zauważył, ze drugi Maluszek jest w drodze :-)

Tak brzuszki coraz większe :) Mój dzisiaj w nocy urósł... ha ha ha... tak po prostu budzę się rano i uwierzyć nie mogę. Synek był zachwycony brzuchem i głaskał, przytulał i mówił...

smoniczka rozgaszcza się Twój maluch w brzuszku:-D śliczny!
Deizzi ale super że synek tak reaguje na brzuszek:tak: moja Haneczka to raz na jakiś czas sobie przypomina że w brzuszku jest dzidziuś i obdarza mnie czułościami, na co dzień ma ważniejsze sprawy na głowie:-D

DSCF4982.jpg :-p

reklama
wow ale śliczne brzuszki!!! :)

ja oficjalnie od wczoraj czuje jak mój skarb fika..wczoraj miał jakiś apogeum i tego już z niczym innym nie da się pomyliś :))))

Do góry