reklama
Brzuszki Lutówek coraz ładniejsze :-) Mój chyba już też jest widoczny nie tylko dla tych, którzy wiedzą o ciąży. Wczoraj w sklepie spotkałam sąsiada, który mieszka kilka ulic ode mnie i sam zauważył, ze drugi Maluszek jest w drodze :-)
Deizzi
Fanka BB :)
annaroksana foteczki super:-)
martyynaa tak wiele musiałaś przejść, to straszne:-( spokoju i zdrówka na pozostałe tygodnie ciąży!
domikcw cudne te Wasze szaleństwa!!! brzuszek widoczny - rośnie mieszkanko rośnie
a ja jak tylko się pochwaliłam znajomej że chyba będzie chłopak, to zaoferowała ciuszki po swoim synku tak mi się miło zrobiło))
Bo to bardzo miłe takie gesty. Ja 8 dużych kartonów rzeczy po Antku wydałam koleżance która w maju urodziła synka. I nie żałuje. Chociaż teraz jestem goła i wesoła Ale się cieszyłam widząc jej minę na taką ilość rzeczy. I wiem, że i tak pewnie odda mi je z powrotem bo to kochana kobietka jest
Brzuszki Lutówek coraz ładniejsze :-) Mój chyba już też jest widoczny nie tylko dla tych, którzy wiedzą o ciąży. Wczoraj w sklepie spotkałam sąsiada, który mieszka kilka ulic ode mnie i sam zauważył, ze drugi Maluszek jest w drodze :-)
Tak brzuszki coraz większe Mój dzisiaj w nocy urósł... ha ha ha... tak po prostu budzę się rano i uwierzyć nie mogę. Synek był zachwycony brzuchem i głaskał, przytulał i mówił...
patik80
smoniczka rozgaszcza się Twój maluch w brzuszku śliczny!
Deizzi ale super że synek tak reaguje na brzuszek moja Haneczka to raz na jakiś czas sobie przypomina że w brzuszku jest dzidziuś i obdarza mnie czułościami, na co dzień ma ważniejsze sprawy na głowie
Deizzi ale super że synek tak reaguje na brzuszek moja Haneczka to raz na jakiś czas sobie przypomina że w brzuszku jest dzidziuś i obdarza mnie czułościami, na co dzień ma ważniejsze sprawy na głowie
poli0105
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Jakie brzuszezki słodkieeeeee !!
Ślicznie rośniemy kobitki,ślicznie
Ślicznie rośniemy kobitki,ślicznie
anioleczek12341
Poli u ciebie to już sporo widać Śliczniutki
Zanetka_22