reklama
patik80
Fanka BB :)
Chciałabym się pochwalić moim pierwszym dziecięcym sweterkiem. Właśnie go skończyłam:-) Sweterek jest dla córci koleżanki, ale to dobra wprawka przed robieniem dla siebie:-)
Zobacz załącznik 489785
śliczny)) zdolniacha z Ciebie!
kasiadz
piękny sweterek
sylwia_m18
Piękny sweterek, poproszę jeden dla mnie :-)
sylwia_m18
Bella super masz rodzinkę
patik80
Patik teraz mieści się w dłoni)
a będzie miał ok 20 cm tak na dwie rączki hehe
słodki jest i moja Iza za nim szaleje. To odmiana hodowlana afrykański jeż pigmejski)
może to głupie pytanie, ale tego jeżyka bezpiecznie można brać na rączki, bardziej chodzi mi o dziecko?
reklama
Patik tak on się jeży jak się boi ale u nas trwało to może dwa dni, braliśmy bo wtedy przez rękawice kuchenna)
potem poznał nasz zapach i już sam podbiega aby go brać na ręce)
Iza to wcale się go nie boi, więc jeż ogłosił kapitulacje i ona moze go brać zawsze i wszędzie, nosi go, przytula, całuje hehe a nawet głaszcze. jak ma położone kolce to nic nie czuć. pyszczek i brzuszek ma taki meszek jak młode szczeniaczki lub kocieta)
naprawdę fajna zabawa
trzeba go brać na ręce codziennie bo inaczej dziczeje u nas nie ma z tym kłopotu bo Iza jak wróci to pierwsze co leci do jeża hehe
mój mąż też go uwielbia i dumnie nosi na rękach jak synka haha i słyszę jak mowi: pewnie będzie baba więc Ty i ja musimy trzymać się razem stary hahaha
potem poznał nasz zapach i już sam podbiega aby go brać na ręce)
Iza to wcale się go nie boi, więc jeż ogłosił kapitulacje i ona moze go brać zawsze i wszędzie, nosi go, przytula, całuje hehe a nawet głaszcze. jak ma położone kolce to nic nie czuć. pyszczek i brzuszek ma taki meszek jak młode szczeniaczki lub kocieta)
naprawdę fajna zabawa
trzeba go brać na ręce codziennie bo inaczej dziczeje u nas nie ma z tym kłopotu bo Iza jak wróci to pierwsze co leci do jeża hehe
mój mąż też go uwielbia i dumnie nosi na rękach jak synka haha i słyszę jak mowi: pewnie będzie baba więc Ty i ja musimy trzymać się razem stary hahaha
Podziel się: