reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Chciałabym się pochwalić moim pierwszym dziecięcym sweterkiem. Właśnie go skończyłam:-) Sweterek jest dla córci koleżanki, ale to dobra wprawka przed robieniem dla siebie:-)
DSCN2839.jpg

reklama
piękny sweterek, piekne brzuszki, maluszki i futrzaczki:))
zachęciłyście mnie do pochwalenia się swoją rodzinką:))

tak więc są moje dwa aniołki:)
i nowy domownik mencizna Pan Jabo:))

Załączniki

• DSC00231.jpg
    DSC00231.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00335.jpg
    DSC00335.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 60
Bella ale Twoja Iza ma kręciołki - słodziak z niej:-) piesiu - anioł też uroczy:tak: pierwszy raz widzę takiego jeżyka - fajny:-) mniej więcej ile ma cm długości?

Patik teraz mieści się w dłoni:))
a będzie miał ok 20 cm tak na dwie rączki hehe
słodki jest i moja Iza za nim szaleje. To odmiana hodowlana afrykański jeż pigmejski:))

Patik teraz mieści się w dłoni:))
a będzie miał ok 20 cm tak na dwie rączki hehe
słodki jest i moja Iza za nim szaleje. To odmiana hodowlana afrykański jeż pigmejski:))

może to głupie pytanie, ale tego jeżyka bezpiecznie można brać na rączki, bardziej chodzi mi o dziecko?

reklama
Patik tak on się jeży jak się boi ale u nas trwało to może dwa dni, braliśmy bo wtedy przez rękawice kuchenna:))
potem poznał nasz zapach i już sam podbiega aby go brać na ręce:))
Iza to wcale się go nie boi, więc jeż ogłosił kapitulacje i ona moze go brać zawsze i wszędzie, nosi go, przytula, całuje hehe a nawet głaszcze. jak ma położone kolce to nic nie czuć. pyszczek i brzuszek ma taki meszek jak młode szczeniaczki lub kocieta:))
naprawdę fajna zabawa:)
trzeba go brać na ręce codziennie bo inaczej dziczeje:) u nas nie ma z tym kłopotu bo Iza jak wróci to pierwsze co leci do jeża hehe
mój mąż też go uwielbia i dumnie nosi na rękach jak synka haha i słyszę jak mowi: pewnie będzie baba więc Ty i ja musimy trzymać się razem stary hahaha:-D

Do góry