reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Ładne domki :-)

To ja się wam pochwale moimi futrzakami ;)
DSC_0144.jpgDSC_0143.jpg
Czarna to jest kot samobójca:-) raz skoczyła z 3 piętra a dzisiaj wspięła się na barierkę jak bym nie zdążyła jej zdjąć to może by poleciała z tym że teraz mieszkamy na 6 piętrze, a barierka jest oczywiście zasłonięta żeby przez nią nie przechodziły ale jak widać nie pomogło

Ostatnia edycja:
reklama
Ładne domki :-)

To ja się wam pochwale moimi futrzakami ;)
Zobacz załącznik 489324Zobacz załącznik 489325
Czarna to jest kot samobójca:-) raz skoczyła z 3 piętra a dzisiaj wspięła się na barierkę jak bym nie zdążyła jej zdjąć to może by poleciała z tym że teraz mieszkamy na 6 piętrze, a barierka jest oczywiście zasłonięta żeby przez nią nie przechodziły ale jak widać nie pomogło

Jak ja kocham takie futrzaki :D
Jak moje dziecko będzie takie jak ja jak byłam mała to zwierzyniec będzie miał ciężkie życie :D Wszystko musiałam przytulić ;D

piękne domki i dzieciaczki:)
ja jeszcze nie pstryknęłam fotki brzucholka0 brak weny
mogę się pochwalić córką:
Antosia -siódmy miesiąc (4).jpg
i kocurem, który niestety jest teraz mocno zaniedbywany przez nas:(
P1030769.jpg

nati, marta piękne te Wasze domeczki. az milo popatrzec:)

nie pamietam jeszcze która z Was prezentowała swoja córę:zawstydzona/y: ale chce powiedziec, ze jest cudaśna!!!!

kotki tez ładne;-)

no i bąbeleczek patik to sama słodycz. fajne zdjecie!:*

Teraz ja się pochwalę zdjęciem bobaska i brzucholem. Bąbel z pewnością jest już dużo większy bo zdjęcie sprzed dwóch tygodni, ale za tydzień kolejna wizyta więc będę mieć bardziej aktualne zdjęcie. Co do brzuszka to jak on będzie rósł w takim tempie to nie chce się widzieć w 9 miesiącu. Fakt część z brzuszka jest trochę mojego sadełka bo płaskiego nigdy nie miałam ale takie typowo ciążowe kształty już nabiera.

IMG20120801_002.jpg IMG20120808_002.jpg

DSC_0019.jpgTo ja się pochwalę moim synkiem pierworodnym:-) Ma na imię Nero, w listopadzie skończy 2 latka. Nero mówi, że chciałby siostrzyczkę bo jajek w domu nam wystarczy:laugh2:ma być równowaga.

Przepiękne wszystkie zdjęcia, te brzuszków, dzieciątek i futrzaków:happy:

reklama
Do góry