reklama
bella83 - no to teraz jeż dopiero bedzie dopieszcany przez Pana Jak już wiadomo, ze w brzuszku masz kolejną babeczkę
nutka - maluch przesłodki ja takich fajnych fotek nie mam, moja dzidzia zawsze jakoś dziwnie się układa.
smoniczka - gratuluje talentu. Sweterek pierwsza klasa uroczy
nutka - maluch przesłodki ja takich fajnych fotek nie mam, moja dzidzia zawsze jakoś dziwnie się układa.
smoniczka - gratuluje talentu. Sweterek pierwsza klasa uroczy
Ania1973G
Fanka BB :)
Na_Cik Nuta ale macie fajne fotki uroczych dzieciaczków, też juz chcę takie
Przeleciałam kilka stron w stecz i nie pamiętam która ma jeżyka, ale się zakochałam w nim.
Zastanawialiśmy się nad świnką Skinny ala mały hipopotamek a teraz mam w głowie jezyka, nawet słodkiego znalazłam Maxa, ale zastanawia mnie czy te jeże nie są kłopotliwe chodzi mi o to,że jeż to jest nocą aktywny a w dzień to mamy patreć jak śpi no i czytałam o pielęgnacji, jeżyka to jak z dzieckiem hehe
Terrarium też troszke kosztuje, takie by jezyk mial w nim dobrze
Oto Max który jest booooski
A to Zoe którą mamy odebrać 22 sierpnia
Przeleciałam kilka stron w stecz i nie pamiętam która ma jeżyka, ale się zakochałam w nim.
Zastanawialiśmy się nad świnką Skinny ala mały hipopotamek a teraz mam w głowie jezyka, nawet słodkiego znalazłam Maxa, ale zastanawia mnie czy te jeże nie są kłopotliwe chodzi mi o to,że jeż to jest nocą aktywny a w dzień to mamy patreć jak śpi no i czytałam o pielęgnacji, jeżyka to jak z dzieckiem hehe
Terrarium też troszke kosztuje, takie by jezyk mial w nim dobrze
Oto Max który jest booooski
A to Zoe którą mamy odebrać 22 sierpnia
Ostatnia edycja:
kasiadz
ZOE co to za zwierze? nie znam takiego
reklama
Ania1973G
Świnka morska bezwłosa rasa Skinny ala hipopotamek
Podziel się: