reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Chciałabym się pochwalić moim pierwszym dziecięcym sweterkiem. Właśnie go skończyłam:-) Sweterek jest dla córci koleżanki, ale to dobra wprawka przed robieniem dla siebie:-)
Zobacz załącznik 489785

smoniczka cudny:-) gratuluję rączek a teraz kochana do rzeczy jeśli masz schemacik lub opis na takie cudeńko, to podziel sie z kolezanką;) ja do drutów lewa jestem troche więc tylko wg opisu coś zrobię, a na taki sweterek już dawno mam chętkę;) ja bardziej w szydełko jestem zapatrzona...

Kobitki fajne macie te damki i zwierzątka, ja niestety nic ze zwierzynca nie posiadam.

Chciałabym się pochwalić moim pierwszym dziecięcym sweterkiem. Właśnie go skończyłam:-) Sweterek jest dla córci koleżanki, ale to dobra wprawka przed robieniem dla siebie:-)
Zobacz załącznik 489785

ale ładny!!!
kurcze ja już tak dawno nic nie robiłam..teraz takiego cacka bym na pewno nie zrobiła... śliczny :)
a można coś u Ciebie zamówić???

smoniczka cudny:-) gratuluję rączek a teraz kochana do rzeczy jeśli masz schemacik lub opis na takie cudeńko, to podziel sie z kolezanką;) ja do drutów lewa jestem troche więc tylko wg opisu coś zrobię, a na taki sweterek już dawno mam chętkę;) ja bardziej w szydełko jestem zapatrzona...

Przyłączam się do prośby może się nauczę robić na drutach, teraz mam tyle wolnego czasu to może się nie zniechęcę za pierwszym podejściem

reklama
Co do jeża to ja już rok temu się na niego zasadzalam:)) ale mąż protestował. Ostatnio moja sis wpadła ze świnka i po tym z Bella przeprowadzilysmy atak hihi taki babski a więc płacz, fochy, budzenie poczucia winy hehe ona jest w tym lepsza niż ja;))
I tak Robson oglosil kapitulację;)) i rozpoczęliśmy poszukiwania zwierzątka które nie uczula i nie musi spać w trocinach i sianie. Mąż ma alergie wiec wiadomo trzeba uważać. No i padło na jeża, a jak się okazało że mają samca to już był sprzedany:))

Do góry