reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Boże, nie pamiętam kiedy tak spędzałam sylwestra. Zawsze impreza na maksa, a teraz grzecznie w domciu. Już nic nie będzie tak jak kiedyś :no:. Ale wcale mi tego nie brakuje. Teraz zaczynam nowe życie :-)

Edda my właśnie rok temu spędzaliśmy sylwestra tylko we dwoje. Zdecydowaliśmy tak, bo to był czas, gdzie dużo pracowaliśmy i nie mieliśmy czasu dla siebie. I było cudnie. Dużo wina :-D filmy, długie rozmowy, przytulanki. To był jeden z lepszych wieczorów ;-)Fakt, nic już nie będzie takie samo po pojawieniu się dziecka. Ale myślę, że wszystko zmieni się tylko na lepsze :tak:

Witam
A my jestesmy sprytniejsi z Sylwestrem i bedziemy go obchodzic czasu polskiego czyli naszego o 23 :-D w ten sposob idziemy szybciej spac bo watpie ze wytrzymamy dluzej :-)
Witam !
Dziewczyny dostałam propozycje. W hurtowni pracuje moja znajoma i zaoferowała mi wózek 2w1 Wózek CONECO V3 BABY POINT • Salon Snu • za 100zł. jedyna wada - brak 2óch przednich kółek. Ale dziś tam ktoś jedzie do producenta i mają mi załatwić te kółka. No i drugi minus wózek ma kolor niebiesko - granatowy a ja będę mieć dziewczynkę. Ale trudno :) Wezmę go i przynajmniej mi nie będzie żal zostawiać go w piwnicy czy na klatce.

Wozeczek bardzo fajny, tylko czy on ma wkladke dla niemowlaka bo to kubelkowe siedzisko? Co do kolorow to u nas tylko roz dla dziewczynki a wszystkie inne kolory pomieszane jak kto chce w czarnym wozku wozi sie dziewczynki a w bialych chlopcow nikt nie patrzy, jak sie komu podoba.
U nas znowu wichury, zimno, mala jeszcze kaszle i siedze w domu czyli tylek rosnie :szok:

hej

kto mnie do teco podwiezie bo już autobusami nie mam siły jeździć:-D
sylwester hmmmm to c os takiego jeszcze istnieje:szok: no w takim razie to ja mam zamiar szaleć do rana jakieś małe party winko drinki i szampan tak takie sa moje plany no tak za rok :-D

ja wam powiem że już nie mogę na siebie patrzeć ludzie nawet obcy mi mówią że mam taki duzy brzuch "galanty" jak to się w łodzi mówi .i czy czasem to ja już zaraz nie rodzę jak mówię że dopiero za 2 miesiące to patrzą dziwnie na wielkoluda aż mi wstyd

Ostatnia edycja:
my idziemy do znajomych, ktorzy maja mala coreczke. Posiedzimy przy picolo:) tu mamy latwiej bo nie ba fajerwerkow jak w pl, jest dosyc cicho:-)

Verita dobry plan z tymi strefami czasowymi :-D

Grzechotko ja też mam duży brzuszek. Najważniejsze, że maluchy dobrze się rozwijają. Przypomnij mi co tam nosisz w brzuszku? Braciszek czy siostrzyczka? ;-)

reklama
widze ze tutaj juz pojawił sie temat sylwestra ;-) my ostatnio dostalismy zaproszenie do sasiadow w klatce obok wiec pewnie skorzystamy :-D

Grzechotka nie przejmuj sie gadaniem ludzi ... mi znowu kazdy mowi ze mam bardzo mały brzuszek jak na 7 miesiac ...

Do góry