reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Selerowa ja sobie powiedziałam że jak nie chodze do szkoły rodzenia to chociarz w internecie przerobię ale jakoś słabo mi to narazie idzie :-) ale może się wkrótcę za to zabiorę bo w sumie podstawowe rzeczy chciałabym wiedzieć niż później liczyć na "dobre rady" innych :-)
Dziewczyny ale macie fajnie z tymi pochodami górników :-) moja teściowa Barbara ma dziś imieniny!
BB Anna miejsca dla ciężarówek WOW fajnie :-)
kesti tu nie chodzi o panikę tylko o własne zdanie, nie każdy ma styczność z małymi dziećmi i większość jest "zielona" a na szkole rodzenia są podstawowe informacje o porodzie, połogi, pielęgnacji, sczepieniach, chorobach itp. skąd taka biedna kobietka która nie widziała na oczy noworodka ma to wszystko wiedzieć a doktor google więcej może namieszać w głowie :-) gdyby to u mnie nie było tak drogie (400zł) to sama bym poszła :-p

reklama
Czyli cena za implanta jak u nas mniej więcej. My tez nie liczymy ile to zlotych bo nie ma sensu równie dobrze możemy liczyc ile to jenow i tak nic nie zmieni.
U nas siedzenie w domu ciąg dalszy tylko tylek rośnie :mad:

Pewnie Kesti, każdy może mieć swoje zdanie :tak:
Małkus prawda, doktor google może się czasem okazać zgubny. Powiem Ci, że ja niby miałam styczność z dziećmi, ale co to jest przebrać od czasu do czasu pieluchę czy dać mleko według receptury i kiedy mama dziecka powie...?Teraz to całkiem inna sprawa jak dla mnie i dlatego chyba chciałam mieć jakąś wiedzę na wstępie. Jak uczciłaś imieniny teściowej? :-p

marta no z tego powodu w zeszły weekend pojechaliśmy do niej z mężem w odwiedziny i dostała nawet reling do kuchni z przyprawnikami który jej się marzył heh i nawet mój M jej zamontował ;-) mamy do niej 200 km więc raz w miesiącu do nich jeździmy tylko :-) a jutro do niej jeszcze zadzwonie bo jutro ma urodziny :-p

Witam !
Dziewczyny dostałam propozycje. W hurtowni pracuje moja znajoma i zaoferowała mi wózek 2w1 Wózek CONECO V3 BABY POINT • Salon Snu • za 100zł. jedyna wada - brak 2óch przednich kółek. Ale dziś tam ktoś jedzie do producenta i mają mi załatwić te kółka. No i drugi minus wózek ma kolor niebiesko - granatowy a ja będę mieć dziewczynkę. Ale trudno :) Wezmę go i przynajmniej mi nie będzie żal zostawiać go w piwnicy czy na klatce.

Edda fajny wózeczek ;-) jak kółka ci przywioza i bedzie ok z tymi kółkami to bierz go ale jeszcze sprawdz go sama dokładnie ;-) a kolor nie wazne jaki :-D moja kolezanka ma syna a wozek czerwony :-p haha

Ostatnia edycja:
Hej

Ej, ja też chciałam czerwony wózek, a czekam na synka :-D no ale kupujemy brązowy

Edda ja też bym wzięła ten wózeczek. Nawet jak Wam nie podpasuje, to bez żalu można się go pozbyć :tak:

Miłego dnia!

eda pewnie że bierz ten wózeczek, taka okazja! Ja też kupiłam jasno niebieski dla dziewczynki ;-) a moja szwagierka ma czerwony dla chłopca, co za różnica :-)

reklama
edda ja mam bardzo ambitne plany, planuję siedzieć w domku z moim mężem i mam nadzieję że nic ani nikt mi tych planów nie zburzy hehe

Do góry