reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam,
Jeszcze tylko jutro do pracy i pt wolny:) Jutro musze jechac na zakupy bo w pt sklepy pozamykane, dzien niepodleglosci wypada. A moj maz w domu juz od dzis, wzial sobie 2 dni urlopu, rano mial wstawiane 2 implanty, na miejsce zebow, ktore mial po leczeniu kanalowym wiec wiadomo takie zeby sa slabsze a po zabiegu musi odpoczac. Odbieralam go z kliniki, bo nie mogl prowadzic od razu i teraz lezy sobie z malym i ogladaja film animowany:) Ja mialam 2 lata temu implant wstawiany i chyba mnie panikowalam niz moj maz:) Niby taka silna plec:)
edda89 dla mnie szkola rodzenia to strata czasu...my mamy chyba tu darmowa nawet nie orientuje sie, ale ani w pierwszej ani w drugiej ciazy nie zamierzalam isc... nie wiem jak spanikowana matka trzeba byc aby potrzebowac kursu....Takie moje zdanie:)

Jaka jest cena implanta u was? z caloscia ?

reklama
Ale mnie dziś głowa napierdziela normalnie wysiedzieć nie mogę :-( dziś praktycznie cały dzień w domu z malym siedziałam bo trochę podziębiony jest i mnie chyba też coś łapie bo w głowie mi się kręci i dwa razy krew z nosa mi leciała :-( a jak by tegobyło mało to mój brat zaginął w drodze do domu ze szkoły wszyscy już na nogi postawieni a on sobie poszedł do brata ciotecznego człowiek się zestresował a on się bawił

co do szkoły rodzenia to u mnie jest za free w pierwszej ciąży chodziłam a teraz nie czujetakiej potrzeby tak samo z gazetami kiedyś miałam ich stos teraz tyle codostałam od znajonej a i tak nie przeczytałam

Kesti ja nie jestem aż tak spanikowana, ale na szkołę rodzenia chodzę z chęcią. Bardziej z chęci spotkania innych mam i wymienienia się doświadczeniami. A i zdarzyły się u nas mamy, które oczekiwały drugiego dziecka, przyszły na zajęcia i bardzo sobie chwaliły, bo wielu rzeczy nie wiedziały przy pierwszym (i porodzie i dziecku). Myślę, że wiele zależy od tego jak te zajęcia są prowadzone. Nasza położna jest w zawodzie od 15 lat i fajnie przedstawia sprawę. Wszystko jak najbardziej zgodnie z prawdą, a do wychowania dziecka podchodzi bardzo racjonalnie. Mnie się podoba i wcale nie żałuję.
Magdzik wypoczywaj i zabij choróbsko w zarodku!

marta_a26 wyrazilam swoja opinie, masz oczywiscie racje zalezy co kto potrzebuje, ja wole spotkac sie w innych okolicznosciach z mamami-mam na mysli moje kolezanki:) Ale wazne, ze Tobie sie podoba:)

Verita ceny w sumie sa rozne, w zaleznosci od jakosci materialu etc... Koszt jesli liczyc calosciowy czyli 2 implanty i 2 koronki to 6tys euro, jak implant sie zagoi wtedy nastepuje nakladanie koronki. Teraz kwestia czy implant zostanie przyjety, bo mi pierwszy raz implant sie nie przyjal i musialam zakladac na nowo, wiec to wszystko zalezy jak przebiega regeneracja jak leczenie sie zakonczy dopiero bedziemy wiedziec dokladnie odnosnie ceny koncowej.

Monila mieszkamy póki co z moimi rodzicami, a właściwie ja, bo mąż pracuje w delegacjach. Przyjeżdża co weekend albo co drugi. Niedawno powstała jedna opcja co do przeprowadzki. Do urodzin małej powinno się wyjaśnić. Jak wypali to się z Wami podziele :D Narazie nie zapeszam :)

edda89 mieszkamy tu, tu wydajemy, poza tym moj maz nie mialby czasu latac specjalnie na kontrole etc... Zreszta nie przeliczam cen na zlotowki, bo to byloby bez sensu. A ponadto w tej klinice zabki leczy cala rodzina, wiec jest sprawdzona. :)

reklama
Do góry